BAŞKAN AYGÜN'ÜN KÖSE'Sİ, ÖRNEK BELEDİYE OLMA YOLUNDA İLERLİYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BAŞKAN AYGÜN’ÜN KÖSE’Sİ, ÖRNEK BELEDİYE OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

Giriş Tarihi: 05 Ocak 2018 - 22:44

Son Güncelleme: 05 Ocak 2018 - 22:44

KÖSE DERELERİ ARTIK TEMİZ AKACAK

Altyapı çalışmaları tamamlanan Köse İlçesinde artık atıksular da arıtılacak.

Konu ile ilgili bilgi veren Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün şunları söyledi:

“İller Bankası’na yaptığımız başvurunun kabul edilmesi ile yarısı hibe olarak yapılacak olan arıtma tesisi için yapılan ihale sonuçlanmış olup, İlbank Bölge Müdürlüğü ile yüklenici firma bugün ilçemize gelerek yer teslim tutanağı ve imzalanmıştır. Toplam 540 gün süresi olan işin yapımına bahar ayı ile başlayacak olan yetkili firma yıl sonu itibari ile işi tamamlama taahhüdünde bulundu.  Modern bir ilçe olma yolunda güzel bir hizmeti ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşarken, bizlere destek olan İlbank Bölge Müdürümüz ve ekibine, İlbank Genel Müdürlüğümüze, Sayın Milletvekillerimize, Sayın Valimize, Sayın Bakanımız ve Başbakanımız ile Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyor Şükranlarımı sunuyorum” dedi.

TOKİ’DEN KÖSE’YE GÜZEL HABERLER VAR  

Köse Belediye Başkanlığı tarafından yürütülen 2.etap TOKI konutları çalışmasında mutlu sona yaklaşıldı.

Milli Emlak’a ait arsanın tahsisini tamamlayan Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün şunları söyledi:

“1.Etaptan sonra İlçemize 96 dairelik 2.etap TOKI konutlarını da ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Milli Emlaka ait arsanın tahsis işlemi tamamlandı, arsadaki yerleşim Planı  ile ilgili aldığımız Belediye Meclis kararını bugün Toki Başkanlığına teslim ettim.  Yetkililer ile yapılan görüşmede ise yaklaşık bir ay içerisinde de ihale gününün verileceğini belirttiler.  Bahar ayları ile birlikte yapımına başlanacak olan konutlar 2019 yılı içerisinde hak sahiplerine teslim edilecektir.  Ayrıca İlçemizde ve Salyazı Köyümüzde TOKI ye ait arsalarda da yeni konut çalışması için görüşmeler yapılmış olup, kurumdan örnek projeler ile yaklaşık fiyatları içeren bilgiler alınarak vatandaşımızla paylaşılacaktır.  Özellikle Havaalanının yapılacağı Salyazı da vatandaşlarımız ilgi gösterirler ise kendilerini konut sahibi yapmak için gayret göstereceğiz.  Projelerimizin bir an evvel tamamlanması için destek olan Milletvekillerimiz Sayın Hacı Osman Akgül ile Sayın Cihan Pektaş beye teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

image_print

HABERLER