BAŞKAN BEYLER KARA'DAN "EVDE KALIN" ÇAĞRISI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BAŞKAN BEYLER KARA’DAN “EVDE KALIN” ÇAĞRISI

Giriş Tarihi: 03 Nisan 2020 - 16:52

Son Güncelleme: 03 Nisan 2020 - 16:52

Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beyler Kara, yetkililerin görevlerin başında olduğunu, özverili bir şekilde çalıştıklarını belirterek vatandaşa evlerinde kalmaları çağrısında bulundu.

GESOB Başkanı Kara, Yeni tip koronavirüse yönelik tedbir çalışmaları kapsamında yıkama, ilaçlama, dezenfeksiyon, uyarı, beyaz masa, aşevi, vefa destek ekibi tüm çalışmaların Valilik, Belediye ve Emniyet güçleri tarafından titizlikle yapıldığını kaydederek, vatandaşların evlerinde kalarak yetkililere daha çok yardımcı olacağını söyledi.

Tüm yetkililerin virüse karşı çok büyük bir mücadele yürüttüğünün altını çizen GESOB Başkanı Kara, “Valimiz Sayın Kamuran Taşbilek’in vatandaşlarımız için gösterdiği tüm çalışmalarda Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak her zaman yanındayız ve destekçisiyiz” dedi.

 GESOB Başkanı Kara: “Bilindiği üzere, Yeni Koronavirüs özellikle ağız, göz, burun teması yoluyla doğrudan ya da dolaylı olarak yayılan ve solunum yolu enfeksiyonu yaratan bir virüstür. Yetkililerde kentte titiz bir çalışma yürüyor. Vatandaşlarımızın evlerinde kalarak bu çalışmalara yardımcı olması gerekiyor. Zorunlu olarak iş yerleri açık olan esnafımızın sosyal mesafeye dikkat etmesi gerekiyor.  Hep birlikte olarak tüm dünyayı saran bu virüsten kurtulacağımıza olan inancım tamdır. Vatandaşlarımızın sakin olmaları ve yetkililerin tüm uyarılarını dikkate alması gerekiyor. Sahada her zaman bizler mücadele eden sağlık çalışanlarımızın yaptığı bu üstün hizmetler ise takdiri hak ediyor. Tüm sağlık çalışanlarımızın Allah yardımcısı olsun. Tüm ülke gibi bizlerde onlara minnettarız. Gün birlik günüdür. Evde kal Türkiye, evde kal Gümüşhane” diye konuştu.

image_print

HABERLER