BAŞKAN ÇAKMAK’TAN BANDIRMASPOR MACI SONRASI ÖNEMLİ AÇIKLAMA - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BAŞKAN ÇAKMAK’TAN BANDIRMASPOR MACI SONRASI ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Giriş Tarihi: 25 Şubat 2018 - 21:52

Son Güncelleme: 25 Şubat 2018 - 21:53

Başkan Kaya Büyükbayraktar’ın istifası sonrası 2. Başkan sıfatıyla Gümüşhanespor kulüp başkanlığına vekalet eden İsmet Çakmak, Gümüşhanespor’un 25 Şubat 2018 Pazar günü kendi sahasında oynadığı 0-0 berabere biten Bandırmaspor maçı sonrası önemli değerlendirmelerde bulundu.

Konu ile ilgili olarak Gümüşhanespor medya biriminden yapılan açıklama şöyledir:

Değerli Basın Mensupları;

Gümüşhanespor Kulüp Başkanı İsmet Çakmak Bandırmaspor müsabakası sonrasında, kulübümüzün resmi internet sitesine değerlendirmelerde bulundu.

Sezon başından bu yana  oynanılan en iyi müsabakalardan birini geride bıraktıklarını altını çizen Başkan Çakmak: “Sahada mücadele eden, isteyen ve arzulayan bir takım vardı. Maalesef aradığımız golü bulamadık.  Takımımızın oyun anlayışından, mücadele gücünden ve birlikteliğinden son derece mutluyuz” dedi

Başkan Çakmak, yapılan çirkin tezahüratları hiçbir şekilde doğru bulmuyoruz.  

Başkan Çakmak, “Futbol sonuç odaklı bir oyun. Maçın sonunda taraftarlarımızın sonuçtan memnun olmayarak demokratik bir şekilde yaptıkları tezahüratları saygıyla karşılıyoruz. Ancak yapılan çirkin tezahüratları hiçbir şekilde doğru bulmuyoruz. Bu yapılanlar Gümüşhanemizin geleneğine, kültürüne ve örfüne yakışmıyor. Bizler milli ve manevi değerlerine bağlı insanlarız. Bize yakışanı yapmalıyız” diye konuştu.

Futbolun eleştiriye açık bir spor olduğuna belirten Çakmak: “Sahada oynanan futbolu beğenenler alkışlar beğenmeyenler ise eleştirebilir ama hiç kimseyi çirkin tezahüratlar yapma hakkını vermez. Hiç kimse sahada şehrinin takım formasının terleten oyunculara hakaret etme hakkına sahip değil” dedi.

Kulüp Başkanımız Çakmak daha sonları şunları kaydetti:

“Bandırmaspor maçına sakatlığı nedeniyle 2 oyuncumuzdan eksik çıktık. Karşıyaka maçına bu oyuncularımızın sakatlığı geçmiş bir şekilde hazırlanacağız. Önümüzdeki haftalarda iyi sonuçlar alacağımızdan şüphem yok. Gümüşhanespor’un başarısı herkes ortak paydası olmalı ve burada birleşmeliğiz. Başarı ancak böyle gelir.”

(Kaynak: Gümüşhanepspor Medya Sorumlusu Sinan Uçar)

image_print

HABERLER