BAŞKAN ÇİMEN AÇIKLADI, 2021 YILINDA BELEDİYE HİZMETLERİNE ZAM YAPILMAYACAK - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BAŞKAN ÇİMEN AÇIKLADI, 2021 YILINDA BELEDİYE HİZMETLERİNE ZAM YAPILMAYACAK

Giriş Tarihi: 10 Aralık 2020 - 22:39

Son Güncelleme: 10 Aralık 2020 - 22:42

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 10 Aralık 2020 Perşembe günü başkanlık makamında düzenlediği basın toplantısında 2021 yılında 107 kalem belediye hizmetine zam yapılmayacağını ve belediye meclisinde bu kararın alındığını açıkladı. Zam yapmama kararının alınmasına tam destek olan belediye meclisi üyelerine teşekkür etti.

Başkan Çimen, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Bütün arkadaşlarımızı tek tek dinledik. 2020 yılında uyguladığımız fiyat tarifeleri 2021 yılında da aynı olsun, fiyatlarımız sabit kalsın, zam yapmayalım dedik. 2020 yılı 11 Mart’ta başlayan pandemi sürecinde de halkımıza, milletimize, devletimize de bizim böyle bir katkımız olsun dedik. Şuanda zam yapmadık. Bunun içerisinde belediye otobüs fiyatlarından tutun özel dolmuş fiyatlarından tutun, bizim harçlarımızdan tutun, su fiyatlarından tutun bütün tarifelerimizin hiçbirisine zam yapmadık. Ben burada tüm Belediye Meclisi üyesi arkadaşlarımıza sağduyularından dolayı teşekkür ediyorum. 2020 yılında esnafımızın çok zor durumda olduğunu, vatandaşımızın bu süreçte de onlara moral olması açısından bir desteğimiz olsun dedik. Böyle bir karar aldık. 7 yıldır başkanım ilk defa böyle bir karar aldık ve hiçbir şeye zam yapmadık. Şehrimize hayırlı olmasını, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. İlan ve reklam vergisi, ruhsat harcı, yol su kanalizasyon katılım payları, hayvan kesim ve et taşıma ücretleri, terminal ücretleri, otopark ücretleri, şehir içi dolmuş ve taksi tarifeleri, belediye araçlarından alınacak kiralama ücretleri, otobüs tarifeleri, su tarifeleri, mezarlık ve defin ücreti, evlenme akdi ücreti ve diğer tüm tarifelerle birlikte 107 kalem hizmette 2021 fiyatları 2020’deki Ocak ayındaki gibi olacaktır. zam yapılmayacaktır. Pandemide böyle bir desteğimiz olsun dedik. Yeni yıla girerken tüm hemşehrilerimiz faydalansın.”

image_print

HABERLER