BAŞKAN ÇİMEN, BÜYÜK ABİ OLARAK YAKIŞANI YAPTI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BAŞKAN ÇİMEN, BÜYÜK ABİ OLARAK YAKIŞANI YAPTI

Giriş Tarihi: 22 Nisan 2019 - 13:03

Son Güncelleme: 22 Nisan 2019 - 13:03

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı görevine seçilen ilçe Belediye Başkanlarını ziyaret etti.

Beraberinde Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Köse, Kelkit, Şiran, Torul ve Kürtün ilçelerini ziyaret ederek, Kaymakam, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Teşkilatlarını ziyaret eden Başkan Çimen, Belediye Başkanlarını tebrik etti.

Seçimlerde Belediye Başkanı adayı olan ancak kazanamayan adayları da ziyaret eden Başkan Çimen, 31 Mart seçimlerinin geride kaldığını ve artık hizmet etme zamanı olduğunu ifade ederek: “Yerel seçimlerin ardından şehrimizde ilk olarak hemşerilerimize teşekkür etmek için çeşitli ziyaretler gerçekleştirdik. Daha sonra da makamımızda tebrikleri kabul ettik. Bu kabullerimizin ardından İlçelerimizde Belediye Başkanlığı görevine seçilen Belediye Başkanı arkadaşlarımızı ziyaret ederek görevlerinde başarı dileğinde bulunduk. Milletimiz seçimlerde tercihlerini ortaya koydular. Biz milletimizin tercihlerine her zaman saygı duyduk ve duymaya da devam edeceğiz. Artık şehrimize, ilçelerimize ve beldelerimize hizmet etme zamanıdır. Bundan sonraki süreçte herkes hizmet için çalışacak. Bizler hizmet için buradayız. Halkımıza en güzel hizmetleri vermeye en güzel projeleri üretmeye Allah’ın izniyle devam edeceğiz” dedi.

image_print

HABERLER