Başkan Çimen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Görüştü - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Başkan Çimen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Görüştü

Giriş Tarihi: 27 Haziran 2022 - 15:42

Son Güncelleme: 27 Haziran 2022 - 15:42

AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı’nca düzenlenen Seçim İşleri İl İstişare Toplantısı’na katılmak üzere Gümüşhane’ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Belediye Başkanı Ercan Çimen’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Yavuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir telefon görüşmesi yaptı. Telefon görüşmesi sırasında Belediye Başkanı Ercan Çimen ile de görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gümüşhane’ye selamlarını iletti.

Görüşmeden mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Çimen, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ali İhsan Yavuz’un destekleriyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Görüşmemiz kısa olmasına rağmen verimli bir şekilde gerçekleşti. Seçimlerde Gümüşhanemizin yeniden derece yapacağını kendisine aktardık. O da Gümüşhaneli kardeşlerime güveniyorum mesajı verdi. İnşallah Cumhurbaşkanımızı mahcup etmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımızı şehrimize davet ettik. Cumhurbaşkanımızdan yıl sonuna kadar “Gönül Bahçemin Gümüş Goncası” olarak ifade ettiği Gümüşhanemizi ziyaret etme sözü aldık. Heyecanla Sayın Cumhurbaşkanımızı bekliyoruz” dedi.

image_print

HABERLER