Başkan Çimen, “Gümüşhane Öğretmenevi yeni ve modern bir binaya kavuşmalı” - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

7 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Başkan Çimen, “Gümüşhane Öğretmenevi yeni ve modern bir binaya kavuşmalı”

Giriş Tarihi: 29 Şubat 2024 - 19:44

Son Güncelleme: 29 Şubat 2024 - 19:45

Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen’in eğitim kurumları ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Çimen; ziyaretleri kapsamında Murat Akçay Anaokulu, Yusuf Çiftçioğlu İlkokulu ve  Fevzi Ataç Öğretmenevi’ni ziyaret etti.

Başkan Çimen,  ziyaretleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Eğitim kurumlarımızı ziyaretimiz devam ediyor. Murat Akçay Anaokulu, Yusuf Çiftçioğlu  İlkokulu ve  Fevzi Ataç Öğretmenevi’ni ziyaret ettik. Gümüşhanemize hizmet veren eğitimcilerimize her zamanki gibi yine minnet ve şükranlarımızı sunduk.  Okullarımızdaki ve öğretmenevimizdeki yönetici, eğitimci ve çalışanlarla hasbihal ettik, öğrencilerimizle konuşup neşelendik.

Gümüşhanemizin ve ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz eğitimcilerimiz Gümüşhanemizde modern binalarda görev yapıyorlar. Binası yetersiz olan Öğretmenevimizin de bir an önce yeni ve modern bir binaya kavuşması gerekir. Bu konuda inşallah önümüzdeki dönemde Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileriyle gerekli görüşmeleri bizzat yapacağım. Öğretmenlerimizin her konuda rahat olması gerekir. Bu vesile ile ben tekrar eğitim camiamızın tüm neferlerine saygı, selam ve teşekkürlerimi sunuyorum.”

Başkan Çimen’in ziyaretlerine AK Parti Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş,  AK Parti teşkilat üyesi eski eğitimci Yusuf Erdem de katıldı.

image_print

HABERLER