BAŞKAN ÇİMEN, KORONAVİRÜSLE MÜCADELEDE ÇOK ÖNEMLİ BİR HİZMETİ DAHA BAŞLATTI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BAŞKAN ÇİMEN, KORONAVİRÜSLE MÜCADELEDE ÇOK ÖNEMLİ BİR HİZMETİ DAHA BAŞLATTI

Giriş Tarihi: 02 Nisan 2020 - 16:20

Son Güncelleme: 02 Nisan 2020 - 16:22

Gümüşhane Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşların ücretsiz olarak yararlanacağı araç dezenfeksiyon hizmetini başlattı.

Başkan Çimen’in Şehir merkezi Trabzon çıkışında Balyemez Konağı karşısındaki kavşakta başlattığı dezenfeksiyon hizmetinde araçların içi ve bagajları dezenfekte edildikten sonra araç sahiplerine de el dezenfektanı hediye ediliyor.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, 2 Nisan 2020 Perşembe günü uygulama noktasında vatandaşlara el dezenfektanı dağıtıp araç sahiplerine koronavirüsle ilgili hatırlatmalarda bulundu.

Başkan Çimen, ücretsiz dezenfekte hizmeti noktasında yaptığı açıklama şunları söyledi:

“Değerli arkadaşlar; Koronavirüsle mücadele çalışmalarımız Gümüşhane Valimiz Kamuran Taşbilek başkanlığında Emniyet Müdürlüğümüz, Garnizon Komutanlığımız, Sağlık Müdürlüğümüz, AFAD, üniversitemiz ve tüm kamu kurumlarımızla beraber yaklaşık bir aydır sürüyor. Gümüşhane ilimizde elimizden geldiği kadar bu virüsün yayılmaması için çaba gösteriyoruz. Ben bu amansız hastalıkla mücadele eden askerimize, polisimize, sağlık çalışanlarımıza, kamuda çalışan tüm arkadaşlarımıza ve özellikle belediyemizde çalışan özverili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimize de şunu söylemek istiyorum: Sağlık çalışanlarımız, kamu görevlilerimiz herkes sahada. Onların sağlıklı kalabilmesi için hemşehrilerimizin de evlerinde kalmaları önem taşımaktadır. Onların evde kalması çalışanlarımızın işlerini kolaylaştıracak. Evde kalsınlar, sağlıklı kalsınlar diyorum. Bir kez daha ifade edeyim dezenfekte hizmetimizden isteyen her vatandaşımız ücretsiz yararlanabilir”

KAYNAK: GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ – 02.04.2020

KAYNAK LİNK: https://www.gumushane.bel.tr/2/haber/detay/907/sehrimizde-bulanan-ve-giris-yapan-araclari-dezenfe/

image_print

HABERLER