BAŞKAN ÇİMEN, HOŞGÖRÜ MANİFESTOSU İLE GÖREVİNE BAŞLADI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BAŞKAN ÇİMEN, HOŞGÖRÜ MANİFESTOSU İLE GÖREVİNE BAŞLADI

Giriş Tarihi: 03 Nisan 2019 - 18:42

Son Güncelleme: 03 Nisan 2019 - 19:03

YENİ DÖNEM GÖREVİNE BAŞLARKEN BAŞKAN ÇİMEN’DEN HOŞGÖRÜ MANİFESTOSU

31 Mart mahalli idareler genel seçimlerinde yeniden Gümüşhane Belediye Başkanı seçilen AK Parti adayı Ercan Çimen bugün ilçe seçim kurulundan mazbatasını alarak yeni 5 yıllık dönem için görevine başladı.

Ercan Çimen’in mazbata alımına eşi Gülsen Çimen, Kızı Dilek ve oğlu Kürşat Çimen ile AK Parti İl Başkanı Av.Celalettin Köse, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Fatih Gürses, AK Parti’nin  İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeliğine seçilen üyelerle AK Parti teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Mazbatasını aldıktan sonra  Belediye binasına geçen Başkan Çimen burada kurban kesimi ve dua okunmasının ardından makam odasına geçerek yeni dönem görevine başladı.

Başkan Çimen Kurban kesim sırasında Gümüşhanelilere yaptığı manifesto özellikli konuşmada şunları söyledi:

 “Rabbime hamt olsun bugünleri gösterdi bizlere. Zafer inananlarındır. Tüm hemşerilerimizden Allah razı olsun. Benim sizden hiçbir farkım yok. Şehrimin insanlarına hizmet ediyorum. Bu benim için her zaman şeref ve onur madalyasıdır. Yüce rabbim bugünleri de gösterdi. 24 Kasım’dan beri hiçbir zaman şüphe duymadık, her zaman ileriye doğru baktık. Geriye dönüp bakmadık. Çünkü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız şiarla her zaman ileriye baktık. Kötü laf söylemedik. Kötü laf sahibinindir dedik. Biz Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri’nin torunlarına yakışır şekilde sizlere hizmet vermeye gayret sarf ettik. Yüce rabbim hepimizin yardımcısı olsun. 4 aylık seçim sürecinde başta milletvekillerimiz, il başkanımız, il yönetim kurulundaki arkadaşlarımız, merkez ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, gençlik ve kadın kolları yöneticilerimiz ve bize gönlünü açan değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Cinsi, mezhebi, ırkı ne olursa olsun bize gönül açan insanlarımıza, hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde herkes Hz. İbrahim’in kıssasında olan karınca gibi bu başarıya su taşıdı. Bu ateşi birlikte söndürdük. Hepinizden Allah razı olsun. İnsanlığa yapılan hizmetin karşılığı yoktur. Kim kazandı dendiği zaman Gümüşhane kazandı, Gümüşhane insanı kazandı diyoruz. Önümüzdeki 5 yıl güzel işler yapacağız. Kimseyi ayırt etmeden hizmet edeceğiz. Gümüşhane’nin daha büyük işler yapması lazım. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet şiarında inşallah beraber yürüyeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi iri olacağız, diri olacağız kardeş olacağız, hep beraber Gümüşhane olacağız hep beraber Türkiye olacağız.”

image_print

HABERLER