Başkan Çimen, Motosiklet Kulübünün Misafiri Oldu - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

27 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Başkan Çimen, Motosiklet Kulübünün Misafiri Oldu

Giriş Tarihi: 20 Mart 2024 - 23:14

Son Güncelleme: 20 Mart 2024 - 23:15

31 Mart seçim çalışmalarına devam eden Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, Gümüşhane Motosiklet Kulübü üyeleriyle buluştu.

İsmail Burak Murathan tarafından Milet Kıraathanesi’nde organize edilen istişare ve sohbet toplantısına çok sayıda Gümüşhane Motosiklet Kulübü üyesi katıldı.

Toplantıya motosikletleriyle gelen üyeler Başkan Çimen ile çay içip, kulüp çalışmaları hakkında bilgi verip, sohbet ettiler.

Kendisine yapılan davetten ve gösterilen ilgiden son derece mutlu olduğunu ifade eden Başkan Çimen, şunları söyledi: “Bu sohbet organizasyonunu yapan Değerli Kardeşim İsmail Burak Murathan başta olmak üzere siz değerli Gümüşhane Motosiklet Kulübü üyesi kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bizi son derece memnun ettiniz. Sizlerin bu güzel ilgisi 31 Mart seçimleri için bize büyük güç ve kuvvet oluyor. Biz gençlerimize güveniyoruz. İnşallah yeni dönemde Motosiklet kulübü çalışmalarına özel destek vereceğiz. Gençlerimizin böyle güzel uğraşları çok önemli. Tekrar hepinize teşekkür ediyorum”

image_print

HABERLER