Başkan Çimen: “Sağlık Çalışanlarımıza Her Zaman Teşekkürü Borç Biliyoruz” - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

7 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Başkan Çimen: “Sağlık Çalışanlarımıza Her Zaman Teşekkürü Borç Biliyoruz”

Giriş Tarihi: 12 Şubat 2024 - 20:57

Son Güncelleme: 12 Şubat 2024 - 20:57

Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen’in kamu kurumu ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Çimen, Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici başta olmak üzere kurum yönetici ve çalışanlarını ofislerinde ziyaret ederek hasbihal etti.

Belediye Başkanı Ercan Çimen’in İl Sağlık Müdürlüğü ziyaretine eşi Gülsen Çimen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş, Kadın Kolları Başkanı Münire Şeyhoğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel de  katıldı.

Sağlık Müdürlüğü ziyareti sonrası bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Çimen şunları söyledi:

“Kurum gezilerimiz kapsamında İl Sağlık Müdürlüğümüzü ziyaret ederek, İl Müdürümüz Sayın Dr. Necip Yemenici başta olmak üzere Sağlık Müdürlüğümüzün çok değerli yönetici ve çalışanlarını ziyaret edip hasbihal ettik. Gümüşhane üzerine değerli fikirlerini de öğrenme fırsatı bulduğum sağlık camiamızın değerli mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. Sağlıkçılarımızın verdiği mücadele her türlü takdirin üstündedir. Bu nedenle sağlık çalışanlarımıza her zaman teşekkürü borç biliyoruz. Sağlık camiamızın tüm fertlerine ve Gümüşhaneli hemşerilerime tekrar saygı ve selamlarını sunuyorum.”

image_print

HABERLER