Başkan Çimen, Seçim Çalışmalarında İlk Ziyaretini Belediye Çalışanlarına Yaptı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

14 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Başkan Çimen, Seçim Çalışmalarında İlk Ziyaretini Belediye Çalışanlarına Yaptı

Giriş Tarihi: 25 Ocak 2024 - 21:04

Son Güncelleme: 25 Ocak 2024 - 21:04

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde kurum ziyaretlerine “Yuvamız” dediği Gümüşhane Belediye’sinden başladı.

Kurum ziyaretlerinin ilkini yuvası olarak gördüğü Gümüşhane Belediyesi’ndeki çalışma arkadaşlarını ziyaret ederek başlattığını belirten Başkan Çimen, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilan ettiği Türkiye Yüzyılı hareketini düstur edindik. Şehrimizi Türkiye Yüzyılına layık ve yaşanabilir bir hale getirmek için var gücümüzle gece gündüz çalışacağız. Bu önemli sürecin ilk adımını belediyemizdeki değerli çalışma arkadaşlarımızı ziyaret ederek başlamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Beraber 10 yıldır oluşturduğumuz güçlü ekip ruhuyla şehrimize birçok eser kazandırdık. Gelecek dönemde yine ekip arkadaşlarımızla daha büyük görev ve sorumluluk bilinciyle çok değerli halkımıza ve Gümüşhane’mize gelişen teknoloji ile değişen dünya koşullarına uygun yeni projelerle hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağız” dedi.

Gümüşhane’yi geliştirme ve büyütme hedefleri olduğunu kaydeden Başkan Çimen, “Bu yolda tüm belediye personelimizle birlikte daha emin ve kararlı adımlarla yürüyeceğimize inancım tamdır. Türkiye Yüzyılının şehirlerini önümüzdeki dönemde inşa edeceğiz. Tüm belediye personelimizle bunu yapacağız. 2014 yılında devir aldığımız Gümüşhane belediyesini büyüterek kocaman bir aile yaptık. Ekibimizle şehrimizin ihtiyaçlarını biliyor ve bunları karşılamak için çalışma azmi ile doluyuz. Şehrimizin ve vatandaşlarımızın zamanla değişen ihtiyaçlarını karşılayacak, yeni projelerimiz ve hedeflerimiz var” diye konuştu.

Gümüşhane’nin var olan potansiyelini en üst seviyelere çıkarmak için hazır olduklarının altını çizen Başkan Çimen, “Geçen iki dönemde çıraklık ve kalfalık dönemlerini bitirdik. Önümüzdeki seçimlerden sonra ise ustalık dönemimiz başlayacak. Tüm mesai arkadaşlarımla şehrimizi Türkiye Yüzyılında daha yaşanabilir, gelişen ve halkımızın ihtiyaçlarına cevap verir hale getireceğiz. Bunun için açmadık kapı, girilmeyen gönül bırakmayacağız. Şimdiye kadar benimsediğimiz şeffaf, etkin ve gönül belediyeciliğini devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

image_print

HABERLER