Başkan Çimen Torullularla Buluştu - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Başkan Çimen Torullularla Buluştu

Giriş Tarihi: 04 Mart 2024 - 18:52

Son Güncelleme: 04 Mart 2024 - 18:52

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ve toplantılarına devam ediyor.

Başkan Çimen; Torullular Derneği Başkanı ve Gümüşhane Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Mümin Çakıcı’nın yaptığı organizasyonda Torullularla bir araya geldi.

Şehir merkezinde bir restoranda yapılan etkinlikte Torullu vatandaşlarla istişarelerde bulunan Başkan Çimen toplantı sonrasında yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Bugün Torullu kardeşlerimizle bir araya geldik. İstişarelerde bulunup fikir alış verişi yaptık. Çok yaralı bir toplantı oldu.

Bilindiği gibi, Gümüşhane merkez ilçe ile Torul ilçemiz tarihin her döneminde iç içedir. Torullu hemşerilerimizin büyük çoğunluğu aynı zamanda Gümüşhane merkez ilçede ikamet etmektedirler. Bu bağlamda Gümüşhane Belediyesi olarak gelecek dönemde uygulayacağımız projeleri istişare ettik. Torullu kardeşlerimizin fikir ve düşüncelerini aldık.

31 Mart 2024 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile yeniden aday olduğum Gümüşhane Belediye Başkanlığı gibi onurlu bir görevi üçüncü kez devralmak için tüm hemşerilerimizle görüşmeler yapıyoruz. Torullu hemşehrilerimizden bu seçimde de kuvvetli bir destek istiyorum. İnşallah Gümüşhane bugüne kadar altın kalpli insanların şehri olarak anılırken bundan sonra “mutlu insanların şehri” diye de anılmaya başlanacaktır.

Bu vesile ile Torullu hemşehrilerimize tekrar saygılarımı sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun”

image_print

HABERLER