Başkan Çimen, Yeni Dönem Vizesini Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Aldı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

13 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Başkan Çimen, Yeni Dönem Vizesini Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Aldı

Giriş Tarihi: 18 Ocak 2024 - 20:23

Son Güncelleme: 18 Ocak 2024 - 20:25

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’nin Gümüşhane Belediye Başkan adayı yeniden Ercan Çimen oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; bugün Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in yeni dönemde de AK Parti’nin Gümüşhane Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Başkan Çimen’le birlikte AK Parti’nin 17’si büyükşehir olmak üzere toplam 48 belediye başkanı adaylarını da açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “31 Mart’ta Türkiye Yüzyılının ilk mahalli idareler seçiminde belediyeleri yönetme sorumluluğunu üstleneceğiz” dedi.

Adının açıklanmasının ardından sahneye çıkarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşen Başkan Çimen’e Milletvekili Av.Celalettin Köse, İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Kadın Kolları Başkanı Münire Şeyhoğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel eşlik etti.

Törenin ardından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühü ve güveni sayesinde Gümüşhane’ye üçüncü dönem hizmet için aday olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Ercan Çimen, “Bu görevi layıkıyla yerine getirmek için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Gümüşhanemiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizin kalkınması, insanların refahı ve mutluluğu için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de projelerimizi hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımızın da desteğiyle Gümüşhane’yi daha yaşanılır, daha güzel bir şehir yapmak için çalışacağız. Hizmetlerimizle halkımıza layık olmaya devam edeceğiz. Hayallerimizi birlikte gerçekleştireceğiz. Gümüşhane’mizi hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

image_print

HABERLER