BAŞKAN ÇİMEN’DEN POLİS HAFTASI MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

27 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BAŞKAN ÇİMEN’DEN POLİS HAFTASI MESAJI

Giriş Tarihi: 09 Nisan 2020 - 11:09

Son Güncelleme: 09 Nisan 2020 - 11:09

GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN’İN POLİS HAFTASI MESAJI

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, “Ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunmasını sağlayan, toplumda huzuru ve asayişi temin etmek için yeri geldiğinde gözünü kırpmadan canlarını tehlikeye atarak cesaretle ve fedakârca vazifelerini yerine getiren Polis Teşkilatımızın 175. Yılı kutlu olsun” dedi. Başkan Çimen, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175’inci yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı. Polis denilince akıllara asayiş, huzur ve güvenin geldiğini vurgulayan Başkan Çimen, “Türk Polisi denilince de, şefkat, merhamet, bağlılık, sadakat, özveri ve fedakârlık gelmektedir. Milleti için her halde ve her koşulda seferber olmuş vatan evlatlarını bir arada bulunduran çatıya Türk Polis Teşkilatı denmektedir” ifadelerini kullandı.

“POLİS TEŞKİLATIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

Türk Polis Teşkilatı’nın, tam 175 yıldır şan ve şerefle yürütülen bir görev ahlakını temsil ettiğini dile getiren Başkan Çimen, “Kamu düzeninin sağlanmasında önemli bir rol oynayan polisimiz, milletin huzur ve güvenliğini tehdit eden her türlü eylem ve girişimin de karşısındadır.  Bugün güçlü ve gelişen bir Türkiye’den bahsedebiliyor ve geleceğe yönelik hedefler ortaya koyabiliyorsak; kuşkusuz bunu ülkemizde hâkim olan huzur, güven ve istikrar ortamına borçluyuz. Bunu bizlere sağlayan güvenlik güçlerimizin başında polisimiz gelmektedir. Bunu için polis teşkilatından gurur duyuyoruz. Ülkemizde huzurun teminatı olacak bir mekanizmaya her zaman ihtiyaç vardır. İçinde bulunduğumuz salgınla mücadele döneminde polis teşkilatımız ve güvenlik güçlerimiz de ortaya büyük bir seferberlik örneği koymuştur. Polisimiz, insanımızı salgından koruyabilmek için canla başla mücadele etmekte, gece-gündüz demeden mesai halinde bulunmaktadır.  Bu özverili çalışmalarından dolayı tüm polis teşkilatımıza canı gönülden teşekkür eder, Türk Polis Teşkilatı’mızın 175’inci kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Bugüne kadar şehit düşmüş kahraman polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

image_print

HABERLER