BAŞKAN ÇİMEN'DEN YENİ YIL MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BAŞKAN ÇİMEN’DEN YENİ YIL MESAJI

Giriş Tarihi: 30 Aralık 2020 - 22:11

Son Güncelleme: 30 Aralık 2020 - 22:11

GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN, 2021 YILININ ÜLKEMİZE VE TÜM İNSANLIĞA HUZUR, MUTLULUK VE BARIŞ GETİRMESİNİ DİLEDİ.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, yeni yıl nedeni ile bir kutlama mesajı yayımdı.

Başkan Çimen, ülkemizin ve dünyanın büyük badireleri atlattığı 2020 yılının ardından 2021’in Gümüşhane’mize, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve barış getirmesi temennisinde bulundu. 

Her yeni yılın, yeni bir umut olduğunu belirten Başkan Çimen, 2021 yılına dair büyük umutlarının olduğunu ifade ederek, “Hem ülkemiz hem de dünya için sıkıntılı süreçleri yaşadığımız 2020 yılında, sadece ülkemiz için değil, tüm dünya için çok zor bir yıl oldu. Dünya tarihine adını yazdıracak birçok önemli olay meydana geldi. Yangınlar, depremler, savaşlar, hastalıklar 2020’de yaşandı. Bunun yanında ortak sevinçlerde buluşmanın da mutluluğunu yaşadık” dedi.

Mesajında yaptığı hizmetleri hayata geçirirken en büyük gücü insanlara duyduğu sevgiden aldığını belirten Başkan Çimen, “Zira insanı sevmeden başlanan her iş yarımdır, yarım kalır. Bu nedenledir ki, tüm hizmetlerimizin odağında insan, yani sizler varsınız. Temel hedefimiz, aynı gökyüzü altında, aynı havayı soluduğumuz, aynı kaderi paylaştığımız sizlerin Gümüşhane’de yaşamaktan keyif almanız ve mutlu olmanızdır. Bu hedef yolunda görevdeki ikinci dönemimizi doldurmadan Gümüşhane Belediyesi olarak birçok ilki gerçekleştirdik ve birçok önemli projenin temelini attık. Altyapı, üstyapı, çevre, ulaşım,  eğitim, sağlık, spor, kültür sanat, kentleşme… “Olmaz, yapılamaz, imkansız” denilen pek çok işi üstelik kıt imkanlarla başararak, Gümüşhane’yi yüksek bir seviyeye taşımayı kendimize görev edindik. Acısıyla tatlısıyla 2020 yılını geride bıraktık. 2021 yılının hemşerilerimize, milletimize sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerime ve milletimize, sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yıl diliyorum” ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ – 30.12.2020

image_print

HABERLER