BAŞKAN ÇİMEN'İN MEVLİD KANDİLİ MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BAŞKAN ÇİMEN’İN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Giriş Tarihi: 08 Kasım 2019 - 9:37

Son Güncelleme: 08 Kasım 2019 - 9:39

GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN’İN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyayı teşrifini müjdeleyen Mevlid Kandiline ulaşmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. 

Bütün insanlığa kurtarıcı ve rahmet elçisi olarak gönderilen Peygamber Efendimizin yeryüzünü şereflendirmeleri insanlık tarihinin en önemli hadiselerinden biridir.  O, hep iyilik ve güzelliği emretmiş, yeryüzünde güzel ahlakın, adalet ve faziletin timsali olmuş, barışın huzurun,  hayır ve esenliğin yeryüzünde tesis edilmesini sağlamıştır. Bu gecede sevgili peygamberimizin bizlere; iyiliği, güzelliği, doğruluğu, emaneti korumayı, zayıf, yetim, kimsesiz ve muhtaçlara yardım etmeyi, hayırda yarışmayı, birbirimizi sevmeyi her yönüyle hayırlı bir insan olmayı emrettiğini bilinci içerisinde olmalıyız.

İslam alemi için güzelliklere erişme, af ve mağfirete ulaşmanın vesilesi ve en kutlu yolu olan bu gecenin birlik ve beraberliğimize, dirlik ve düzenimize vesile olması temennisiyle tüm vatandaşlarımızın ve İslam dünyasının Mevlid Kandilini en kalbi dileklerimle kutluyorum.

                                            Ercan ÇİMEN                                                              Gümüşhane Belediye Başkanı

image_print

HABERLER