BAŞKAN ÖZDEMİR’E TORUL KALESİ’NDE COŞKULU KUTLAMA - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BAŞKAN ÖZDEMİR’E TORUL KALESİ’NDE COŞKULU KUTLAMA

Giriş Tarihi: 07 Nisan 2019 - 18:42

Son Güncelleme: 07 Nisan 2019 - 18:43

Milliyetçi Hareket Partisi ve Torul Ülkü Ocakları, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Torul Belediye Başkanı olarak seçilen Evren Evrim Özdemir için kutlama programı düzenledi.

Torul Kalesi’nde gerçekleşen kutlama programına Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Temel Özcan, Torul Ülkü Ocakları Başkanı Sezgin Yerlikaya, İl Genel Meclis Üyesi Kemal Emiroğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve 1500’den fazla vatandaş katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Özdemir yaptığı açıklamada 31 Mart Yerel Seçimlerinde kendisinden desteklerini esirgemeyen başta Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatına ve partili partisiz tüm Torullulara teşekkürlerini iletti. Başkan Özdemir Torul için ayrışmadan uzak, bütünleştirici ve eşit bir hizmet anlayışıyla hareket edeceklerini vurguladı.

Gece geç saatlere kadar devam eden programda vatandaşlar Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir’e yoğun ilgi gösterirken gecenin anısına fotoğraf çektirdi. Program, kemençe eşliğinde oynanan horon ve havayi fişek gösterisi ile son buldu.

Özdemir, katılım gösteren vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

(Kaynak: Torul Belediyesi – 7.04.2019)

image_print

HABERLER