BAŞKAN ÜNAL YILMAZ’DAN KAMUOYU BİLGİLENDİRMESİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BAŞKAN ÜNAL YILMAZ’DAN KAMUOYU BİLGİLENDİRMESİ

Giriş Tarihi: 15 Kasım 2017 - 11:38

Son Güncelleme: 15 Kasım 2017 - 11:38

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz; Hopaspor- Kelkit Belediye Hürriyetspor müsabakasında Hopa’da yaşanan olaylarla ilgili olarak 15 Kasım 2017 Çarşamba günü bir kamuoyu duyurusu yayımladı.

Duyuru şöyledir:

KAMUOYUNA ÖNEMLE DUYURULUR…

“Artvin Hopa’da oynanan BAL Ligi Artvin Hopaspor ve Kelkit Belediye Hürriyetspor müsabakası sonrası, Kelkit Belediye Hürriyetspor oyuncu ve taraftarlarımıza karşı yapılan saldırıları bir kez daha nefretle kınıyorum.

Belirtmek isterim ki bu çirkin saldırılara karşı tek vücut olarak hukukun bize tanıdığı bütün imkânları seferber etmiş, TFF ve ilgili bütün kurumlara gerekli suç duyurularını yapmış durumdayız.

Bu çirkin saldırılar kesinlikle tüm Artvin ve Hopa halkına mal edilmemelidir. Bizler bu olaylardan büyük üzüntü taşıyan kardeşlerimizi üzecek tutum ve davranışlardan uzak durarak, Kelkitliye yakışan sağduyuyla hareket etmeliyiz. Bu saldırılar bütün Kelkit sevdalılarının girişimleri neticesinde Ülke gündemine oturmuş, yapılan haksızlıklar dile getirilmiştir.

Kelkit sevdalılarından ricam bu vakur duruşu devam ettirerek, her türlü hakaret içeren yorumdan uzak durmalarıdır.

Bu vesileyle bir kez daha belirtmek isterim ki; maç sonrası gecenin ilerleyen saatlerine kadar bekleyerek takımını bağrına basan cefakâr taraftarımıza, Kelkitli hemşerilerimize, Kelkit sevdalılarına, derneklerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza,  her platformda bizlerden desteklerini esirgemeyen bürokrat, İş adamlarımıza ve basın mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.

Bu sene o sene parolasıyla şampiyonluğa…”

ÜNAL YILMAZ

KELKİT BELEDİYE BAŞKANI

image_print

HABERLER