BAŞSAVCI KAYNAK, GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ’NDE KONUŞTU - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BAŞSAVCI KAYNAK, GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ’NDE KONUŞTU

Giriş Tarihi: 21 Aralık 2018 - 19:50

Son Güncelleme: 21 Aralık 2018 - 19:59

Gümüşhane Üniversitesi’nin “Kariyer Günleri” etkinlikleri devam ediyor.

Gümüşhane Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü bünyesinde faaliyet gösteren Genç Girişimciler Kulübü, öğrencilerin mezun olduktan sonra iş sahibi olması ve işe yönlendirme amaçlı olarak gelecek planlamasına yönelik bir Kariyer Günleri programı düzenledi.

Kulüp Danışmanı Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nihat Yılmaz’ın başkanlığında düzenlenen etkinliğe Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak konuşmacı olarak katıldı.

Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, yaptığı konuşmanın sonunda öğrencilere şu tavsiyelerde bulundu:
“Sizler, Türkiye’nin önde gelen birçok üniversitesi ile yarış halinde olmalısınız. Bu nedenle de üniversite yıllarınızı çok verimli bir şekilde değerlendirmelisiniz. Sizlerin şimdiden geleceğe hazırlıklı olmanız gerekiyor. Bu nedenle elinizden geldiği kadar çok çalışmalısınız. Devletin kapısı herkese açıktır. Özellikle de öğrencilerimize açıktır. Adli manada bizim yapabileceğimiz bir şey olacağı zaman adliyemizin kapısı sonuna kadar açıktır.”

Program öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılmasıyla sona erdi.

Program sonrasında Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak’ı makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, burada kendisiyle kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

(Kaynak: Gümüşhane Üniversitesi – 21.12.2018)

image_print

HABERLER