Batı Saldırıyor, Tehlike Büyük… Düşman Okları Kime Gidiyor?.. - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Batı Saldırıyor, Tehlike Büyük… Düşman Okları Kime Gidiyor?..

Giriş Tarihi: 21 Ocak 2023 - 13:07

Son Güncelleme: 21 Ocak 2023 - 13:12

Hasan Pir

2023 Seçimlerinin ne denli önemli olduğunu son günlerde Amerika ve Avrupa’nın tavrından net olarak anlamaya başladık.

PKK ve FETÖ’yü başımıza bela eden Amerika ve Avrupa ülkeleri, planlarının sonuçsuz kaldığını gördükçe hem kuduruyor, hem de daha tehlikeli oyunlar oynamaya devam ediyorlar.

Türkiye’yi kendilerine mahkum etmek için kusursuz planlar yapıyorlar ama, göremedikleri  bir şey her zaman onların arzularını kursaklarında bırakıyor. Allah’ın hesabı ve bu dualı millete Allah’ın nasip ettiği feraset nimeti.

İmam-ı Şafi Hazretleri’nin sözü bu millet için bir işaret fişeğidir.

Milletimizin dini teslimiyeti dün de bugün de hep aynıdır.  Büyük Fıkıh âlimi İmam-ı Şafi Hazretleri’nin bir sözü, Amerika ve Avrupa’nın yıllarca yaptığı planları bir anda çöpe attırmıştır… Bakın İmam-ı Şafi Hazretleri Ne diyor?  “Siz düşman oklarını takip edin, o sizi hak ehline götürür”

Şimdi gelin düşman oklarını takip edelim.

Son bir ay içinde üst seviyeden Amerika ve Avrupa’dan ülkemize üç düşman oku atıldı. Belki onlarca var ama, ben, bugün devlet yetkililerimizin, medyamızın ve milletimizin şiddetli tepki verdiği bu üçünü ele almak istiyorum.

Birinci Düşman Oku: İsveç’te,  İsveç makamlarının izin vermesiyle 12 Ocak 2023 tarihinde bir grup terör örgütü PKK/YPG destekçisinin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan hain ve alçak eylemidir.

İkinci Düşman Oku:  16 Ocak 2023 tarihinde Eski ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton’un Amerika Birleşik Devletleri merkezli uluslararası yayınlanan haber gazetesi  “The Wall Street Journal”a yazdığı makaledir. Bu makalesinde Amerikalı Güvenlik Danışmanı, Batı ülkelerini 2023 seçimlerinde Türkiye’de muhalefete yardım yapmaya ve Erdoğan’ı durdurmaya çağırıyor. Ve bu zat yine aynı makalesinde diyor ki; “Erdoğan’a karşı koyulmazsa, işler daha da kötüye gidecek”

Üçüncü Düşman Oku: İngilizlerin “The Economist” dergisi 19 Ocak 2023 tarihli sayısında Sayın Erdoğan’ı hedef alarak saldırı ve karalama yapıyor. 2023 seçimleriyle ilgili skandal analizde “Türkiye diktatörlüğün eşiğinde” kapağıyla Türk bayrağındaki hilale Erdoğan’ın siluetinin yansıtıldığı bir de görsel kullanıyor. Ve bu haddini bilmez İngiliz dergisinin de böylece ok hedefinde Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın bulunduğu görünüyor.

Evet, taaa İsveç, Amerika ve İngiltere’den gelen bu düşman oklarının nereye gittiği açık açık görünüyor. Türk Milleti de bu zehir oklarının nereye gittiğini çok net görüyor. Bu zehirli düşman okları, maalesef Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a gidiyor.

O zaman, İmam-ı Şafi Hazretleri’nin o mübarek sözü gereği, 2023 seçimlerinde milletimizin kimi Cumhurbaşkanı seçeceğini bu adamlar bize zaten bu şekliyle göstermiş oldular. Feraset sahibi milletimiz bu önemli noktayı çoktan anlamıştır ve gereğini en iyi şekilde yapacaktır.

Bu üç saldırı bu ay, yani Ocak ayı içinde gerçekleşti. Seçime kadar daha çok düşman oku görecek gibiyiz… Ama, bilmiyorlar ki bu düşman okları, Türk Milleti’nin Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a sahip çıkıp, onun etrafında kenetlenmesine yardımcı oluyor.

Batı,  2023 seçimlerinde Çanakkale’nin intikamını almak istiyor.

Amerika ve Avrupa ülkeleri, Erdoğan’la şaha kalkan bir Türkiye’de siyasi istikrarı bozacak hamle ve düşmanlıkları ile 1915’te Çanakkale’deki yenilgilerinin rövanşını alma hevesi içindedirler… Ama, bu heves kursaklarında kalacaktır. İnşallah; Allah’ın yardımı ve milletimizin feraseti ile bu millet ABD ve Avrupa’nın şer ve fesatçılarının planlarına fırsat vermeyip, yeniden bir tarih yazarak Erdoğan liderliğinde bir ve diri olup yoluna devam edecektir.

Tarih Bizi Bekliyor.

Tarih bizi bekliyor… Tarih yeniden yazılmak için Türk Milleti’ni bekliyor… Dünya mazlumları bizi bekliyor… Millet olarak biz, Sayın Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçmeye, onun liderliğinde bir ve beraber olmaya mecburuz… Bu önemli görevi hiçbir Türk vatandaşı engelleme vebaline girmemelidir… Evet,  tarih bizi bekliyor…

Güzel günler dileğiyle.

image_print

HABERLER