BAYBURT'TA ESKİ BAŞHEKİM KÖYÜNE MUHTAR OLDU - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BAYBURT’TA ESKİ BAŞHEKİM KÖYÜNE MUHTAR OLDU

Giriş Tarihi: 12 Nisan 2019 - 20:02

Son Güncelleme: 12 Nisan 2019 - 20:02

Geçmişte Bayburt Devlet Hastanesi Başhekimliği de yapmış olan Çocuk Hastalıkları Uzmanı Doktor Aslan Özkan Çerçi Köyü’nün muhtarı seçildi.

Dr. Aslan Özkan, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan muhtarlık seçimlerinde mevcut muhtarla seçim yarışına girdi. Doktor Aslan Özkan, seçimi 45 oy alarak kazandı.

YENİ MUHTAR DR. ASLAN ÖZHAN KİMDİR?

73 yaşında olan Aslan Özkan, Bayburt’ta tamamladığı ilk ve orta öğreniminin ardından liseyi Trabzon’da bitirdi. İstanbul’da Tıp tahsilini 1968 yılında tamamladı. Gümüşhane’de göreve başladı. Doktor sıkıntısı çekilen yıllarda beş ayrı sağlık ocağında birden hizmet verdi. Erzurum’da Çocuk Hastalıkları üzerine uzmanlık yaptıktan sonra Bayburt’ta göreve başladı. 10 yıl Bayburt Devlet Hastanesi’nde görev yaptı. Bunun 5 yılında hastane başhekimliği görevinde bulundu. Daha sonra Trabzon’a tayin isteyen Özkan, 20 yılda Trabzon’a hizmet ettikten sonra emekliye ayrıldı. Emekliliğin ardından İstanbul’da bir özel hastanede 2.5 yıl çalıştı. Özkan, 60’lı yıllarda kurucuları arasında yer aldığı Çerçi Köyü Kalkınma Derneği’nin halen başkanlığını sürdürüyor.

KAYNAK: BAYBURT POSTASI

KAYNAK LİNKİ: http://www.bayburtpostasi.com.tr/insanlar/cerci-koyu-muhtari-doktor-aslan-ozkan-h18096.html

image_print

HABERLER