Bediüzzaman Hazretleri’nin İki Kitabı Daha Diyanet Tarafından Basılıyor - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

15 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Bediüzzaman Hazretleri’nin İki Kitabı Daha Diyanet Tarafından Basılıyor

Giriş Tarihi: 03 Mayıs 2023 - 22:45

Son Güncelleme: 03 Mayıs 2023 - 22:46

İstanbul İlim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı ve TBMM 25. dönem Amasya – 26. dönem Isparta milletvekili Said Yüce bugün (03.05.2023 Çarşamba günü) yaptığı sosyal medya paylaşımında Diyanet İşleri Başkanlığı’nca Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri’nin eserlerinden Lem’alar ve Asa-yı Musa eserlerinin basımına bugün itibariyle başlandığı haberini duyurdu.

Said Yüce, yaptığı paylaşımda şunları belirtti:

“Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri’nin eserleri Risale-i Nur’lardan bir kısmı daha önce Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından basılmıştı. Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş ile görüşmemizde bugün itibariyle Lem’alar ve Asa-yı Musa’nın ilk defa basılması talimatı verdiğini ve eskiden basılmış mevcudu bitenlerin yeniden basımının kısa zamanda gerçekleşeceğini söyleyerek “talimat verdim. Arkadaşlar çalışıyor. Hayırlara vesile olur” dedi. Elhamdulillah sevindik…”

image_print

HABERLER