BELEDİYE BAŞKANI ÇİMEN'DEN İL EMNİYET MÜDÜRÜ TAŞÇI'YA ZİYARET - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BELEDİYE BAŞKANI ÇİMEN’DEN İL EMNİYET MÜDÜRÜ TAŞÇI’YA ZİYARET

Giriş Tarihi: 06 Temmuz 2020 - 19:55

Son Güncelleme: 06 Temmuz 2020 - 19:58

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Celal Taşçı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Kuran-ı Kerim hediye etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN, Gümüşhane İl Emniyet Müdürü olarak atanmasından dolayı İl Emniyet Müdürümüz Celal Taşçı’yı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi. 

İl Emniyet Müdürü Celal Taşçı’da Belediye Başkanı Ercan Çimen’in yapmış olduğu nazik ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek; “Gümüşhane huzur ve asayiş bakımından ülkemizin en huzurlu illeri arasında önde gelmektedir. Bu huzur ortamının devam etmesi adına şehrimizde yaşayan bütün vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için elimizden gelen bütün çalışmaları yapacağız. Ayrıca Gümüşhane’nin gelişmesine katkı sağlayacak bütün projeler  için Belediye Başkanlığımız ile işbirliğine hazırız.” dedi.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BASIN BİRİMİ -06.07.2020

image_print

HABERLER