BELEDİYE BAŞKANI ÇİMEN'İN RAMAZAN AYI MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BELEDİYE BAŞKANI ÇİMEN’İN RAMAZAN AYI MESAJI

Giriş Tarihi: 23 Nisan 2020 - 14:59

Son Güncelleme: 23 Nisan 2020 - 14:59

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen Ramazan-ı Şerif’in başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Çimen mesajında  “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş” olarak müjdelenen Ramazan’ı Şerif’e kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.” Bu ayda soframızdaki ekmeğimizi, sevgimizi, kardeşliğimizi, mutluluğumuzu ve kederlerimizi bütün bir toplum olarak paylaşma ayı olan Ramazan ayına ulaşmanın huzur ve sevincini yaşıyoruz.  Belediye olarak siz değerli vatandaşlarımızın Ramazan ayını huzurlu bir şekilde geçirmesi için gerekli önlemlerimizi almaktayız.  Ramazan Ayının siz değerli hemşerilerimize; huzur, sağlık ve bereket getirmesini temenni ederim” dedi.

Mübarek ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu belirten Başkan Çimen  “Ramazan ayı, kırgınlık ve dargınlıkların ortadan kalktığı, gülümsemenin sadaka olduğu, güçlünün güçsüze yardım ettiği, küçüğün sevilip büyüğün sayıldığı mukaddes bir aydır. Bu yıl dünyada ve ülkemizde baş gösteren covid-19 virüsü nedeniyle diken üstünde durduğumuz bu günlerde birlik, beraberlik ve hoşgörü içerisinde sosyal mesafelere dikkat ederek bu ayı idrak edeceğiz.  Şunu asla unutmayalım! Sağlığımız için zaruri olmadıkça dışarı çıkmayalım, evde kalalım. Bu mübarek ayda, Kitabımız Kur’an-ı Kerim insanlık âlemine inmiş, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi bu ay içerisinde yer almış ve oruç tutulması bu ayda farz kılınmıştır. Nefsimizle baş başa kaldığımız bu ayda, yoksul kardeşlerimizin yaralarını sarar, zengin, fakir, genç, yaşlı demeden ibadetlerimizi yerine getiririz. Ramazanı şerifin her yıl olduğu gibi bu yılda tüm güzellikleriyle Müslümanları sımsıkı sarmasını diliyor, tüm İslam âleminin bu Mübarek Ramazan ayını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ

image_print

HABERLER