BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN’DEN GÜMÜŞHANE’YE MESAJ VAR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN’DEN GÜMÜŞHANE’YE MESAJ VAR

Giriş Tarihi: 24 Kasım 2018 - 17:24

Son Güncelleme: 24 Kasım 2018 - 17:24

Kıymetli hemşehrilerim…

Yaklaşık 5 yıldır kutlu bir görev olarak gördüğümüz Gümüşhane Belediye Başkanlığı görevini yürütmekteyim.

Görev süremiz boyunca Gümüşhane’mizde birçok yatırım yaparak marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerledik. Şehrimiz için her zaman aşkla, heyecanla ve gururla çalıştık. 31 Mart 2019 Yerel seçimleri için Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile yeniden aday gösterildim.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Allah’ın izni ve vatandaşlarımızın desteği ile şehrimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.

Şehrimizde İl Belediyesi olarak 2014 yılında ilk kez buluşturduğumuz AK Belediyecilik hizmetlerimizi önümüzdeki dönemde de artırarak devam ettireceğiz. Gümüşhanemiz için her zaman görevimizin başında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu kutlu göreve bizi tekrar layık gören başta AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum.

Şimdiden yeni dönemin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim çıktığımız yolda bizleri utandırmasın. Durmak yok, yola devam.

Ercan Çimen

Gümüşhane Belediye Başkanı

image_print

HABERLER