BELEDİYELER HAFTANIN 7 GÜNÜ 24 SAAT AÇIK OLACAK - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

27 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BELEDİYELER HAFTANIN 7 GÜNÜ 24 SAAT AÇIK OLACAK

Giriş Tarihi: 03 Mart 2019 - 16:30

Son Güncelleme: 03 Mart 2019 - 16:30

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI BAKANI MURAT KURUM: “BELEDİYELER PERSONEL BULUNDURACAK VE GECE GÜNDÜZ BU PERSONEL VATANDAŞIMIZA HİZMET EDECEK.”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, iş adamları, AK Parti yönetimi, MHP yönetimi, Meclis üyeleri, Meclis üyesi adayları, aday adayları ve akil insanlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Kahramankazan Belediyesi Kültür Evi’nde düzenlenen programda, göreve geldikleri günden bu yana 40’ı aşkın şehirde, 100’ün üzerinde ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen Kurum, hem Bakanlığın hem de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde belirledikleri eylem planını yerinde incelediklerini, gittikleri illerde kentin ileri gelenleriyle istişarelerde bulunduklarını belirtti.

Kurum ayrıca şehirleri planlarken sivil toplum kuruluşlarının, kanaat önderlerinin ve o bölgeye yatırım yapan kuruluşların, sanayicilerin fikirlerini aldıklarını dile getirdi.

Pek çok konuda açıklamalarda bulunan Bakan Kurum: “Bakanlık olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı çerçevesinde artık belediyelerde 7 gün 24 saat usulüne geçeceğiz. Vatandaşımıza 7 gün 24 saat hizmet edecek belediyelerimiz, belediyelerde personel bulunduracak ve gece gündüz bu personel vatandaşımıza hizmet edecek.” ifadesini kullandı.

(Kaynak: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İnternet Sitesi – 03.03.2019)

image_print

HABERLER