BERBER VE KUAFÖR İŞ YERLERİ YENİDEN AÇILIŞ ÖNCESİ DEZENFEKTE EDİLDİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BERBER VE KUAFÖR İŞ YERLERİ YENİDEN AÇILIŞ ÖNCESİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Giriş Tarihi: 09 Mayıs 2020 - 18:35

Son Güncelleme: 09 Mayıs 2020 - 18:35

Koronavirüs salgını nedeniyle 21 Mart’tan itibaren kapalı olan berber ve kuaför salonları tekrar hizmete açılacağı 11 Mayıs öncesi Gümüşhane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dezenfekte edildi.

Covid19 önlemleri kapsamında kapalı olan Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Caddesi, 15 Temmuz Zafer Meydanı, Karşıyaka Mahallesi ve Üniversite bölgelerinde yer alan berber ve kuaför salonları, Gümüşhane Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte çalışması yapıldı.

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge ile belirli şartlara tabi tutularak yeniden açılacak olan berber ve kuaför salonlarında Gümüşhane Belediyesi ekipleri, ile Berber ve Kuaför Odası Başkanlığıyla ortaklaşa hijyen çalışması yaptı.

Temizlik işleri ekipleri salgın sebebiyle kapalı işyerlerini açacak olan berber ve kuaför esnafımıza destek olabilmek ve vatandaşlarımızın sağlığı açısından önlem almak amacıyla bu hizmeti ücretsiz olarak verdiklerini söyleyen temizlik işleri yetkilileri: “Vatandaşlarımızın temiz ve sağlıklı ortamlarda hizmet almaları için, 11 Mayıs’tan önce berber ve kuaför salonlarımızı müşterilerine gönül rahatlığıyla hijyenik ortamda hizmet vermeye başlayacaklar. Gümüşhane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri olarak Berber ve Kuaför Odası Başkanlıyla ile birlikte toplum sağlığımız için dezenfekte çalışmalarına devam edeceğiz. Berber ve kuaför esnafımızdan hijyen kurallarına dikkat ederek hizmet vermeye devam etmelerini istiyoruz” şeklinde ifade ettiler.

Gümüşhane Belediyesi yetkilileri bu zorlu süreçte daima esnafın ve vatandaşların yanında yer alarak onlara destek olmaya devam edeceklerini belirttiler.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ – 9.5.2020

image_print

HABERLER