Beykoz Gümüşhaneliler Derneği’nden Horon ve Hamsi Ziyafeti - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Beykoz Gümüşhaneliler Derneği’nden Horon ve Hamsi Ziyafeti

Giriş Tarihi: 09 Ocak 2023 - 15:35

Son Güncelleme: 09 Ocak 2023 - 15:35

İstanbul Beykoz Gümüşhaneliler Derneği’nin geleneksel hale getirdiği ‘Hamsi ve Gençlik Festivali’ne bu yıl da yoğun ilgi gördü.

Karlıtepe’de bulunan Dernek Merkezinde her yıl düzenlenen Hamsi ve Gençlik Festivali Dernek Başkanı Hayati Soylu’nun açılış konuşması ile başladı. Soylu, yönetim kurulu üyeleri ile misafirlerini selamlayarak başladığı konuşmasında her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdikleri “Hamsi ve Gençlik Festivali’ne” uzaktan yakından katılım sağlayan tüm misafirlerine teşekkür etti.

Dernek Başkanı Hayati Soylu’nun konuşması sonrası CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan ile İstanbul Gümüşhaneliler Federasyonu Başkanı Bayram Demir de birer selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Protokol konuşmalarının ardından etkinlik katılımcılarına hamsi, turşu, mısır ekmeği ve içecek ikramlarında bulunuldu.

Hamsi ikramlarının ardından etkinliğin ilk solisti olan Muhammet Aracı, kemençesi ile katılımcıları Gümüşhane yolculuğuna çıkardı. Muhammet Aracı’nın ardından etkinlikte Şerif Topal ve Nazmi Yoldaş sahne alırken, gün boyu devam eden etkinliğin bir bölümüne katılan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın da Gümüşhanelilere hitap ederek etkinliklerinin hayırlı olmasını diledi.

Her zaman kendilerinin en üst seviyede yanında olan iş insanlarına ve tüm katılımcılara teşekkür eden Dernek Başkanı Hayati Soylu, “Çok kıymetli hemşehrilerime üyelerimize katılım sağlayan tüm dostlarımıza Beykoz Gümüşhaneliler derneği adına sonsuz teşekkür ediyoruz. Yaptığımız her programda en az eksikle az kusurla bitirmek için en üst seviyede hassasiyet gösteriyoruz. Bu vesileyle ola ki bir kusurumuz ve bir hatamız oldu ise unutup es geçtiğimiz ne var ise bilerek veya isteyerek olmadığını bilmenizi ve bizleri anlayış ile karşılayacağınızı arzu ediyoruz. Hepinizi sevgiyle saygıyla muhabbet selamlıyoruz” dedi.

image_print

HABERLER