“Bilimler Işığında Yaratılış Dergisi” nin 1. Sayısı Yayımlandı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

3 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

“Bilimler Işığında Yaratılış Dergisi” nin 1. Sayısı Yayımlandı

Giriş Tarihi: 15 Ocak 2024 - 22:12

Son Güncelleme: 15 Ocak 2024 - 22:23

Bilimler Işığında Yaratılış Derneği tarafından çıkarılan “BİLİMLER IŞIĞINDA YARATILIŞ DERGİSİ /  JOURNAL OF CREATION IN THE LIGHT OF SCIENCES” nin ilk sayısı yayımlandı.

Derginin, Aralık 2023 ayında yayımlanan birinci sayısının pdf’si https://bilimlerisigindayaratilis.org/ adresinde de yer alıyor.

Bilimler Işığında Yaratılış Dergisi’nin 1. Sayısında yaratılışla ilgili pek çok ilmi yazı yer alıyor.

Bilimler Işığında Yaratılış konusu için kurulmuş olan https://bilimlerisigindayaratilis.org/ internet sitesinde, sitenin amacı şöyle açıklanıyor:

“Amacımız bilimlerin diliyle yaratılış hakikatini açıklayan bilimsel araştırmalar yapmak, mevcut araştırmaları değerlendirmek, elde edilen ilmi sonuçları insanlığın istifadesine sunmaktır. Bilimler Işığında Yaratılış Web sitesi ve YouTube kanalında bilimlerin diliyle hem yaratıcının varlığı ve birliği hem de canlıların yoktan yaratıldığı anlatılmaktadır. Yani kâinattaki tüm canlıların evrim yoluyla birbirlerinden türemedikleri ve canlıların ilk atalarının doğrudan doğruya Allah (c.c) tarafından yoktan yaratıldıkları ilmi delillerle ortaya konulmaktadır.”

Bilimler Işığında yaratılış Dergisi’nin 1. Sayısı için tıklayınız

https://bilimlerisigindayaratilis.org/wp-content/uploads/2024/01/YARATILIS-DERGISI-11-1.pdf

image_print

HABERLER