Bir Hafta Öncesinden Erdoğan’ı Tebrik Ediyoruz - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

14 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Bir Hafta Öncesinden Erdoğan’ı Tebrik Ediyoruz

Giriş Tarihi: 07 Mayıs 2023 - 11:09

Son Güncelleme: 07 Mayıs 2023 - 11:23

Hasan Pir

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne bir hafta kaldı.

Ülkemiz; seçim kültürü, seçim disiplini ve seçim güvenliğinde dünyanın en önde gelen ülkelerinden biridir. Devletimiz bu seçimlerin de en sağlıklı bir şekilde yapılması için her türlü önlemi almıştır.  Vatandaşımız hür iradesi ile oyunu kullanacak ve sonuçta kazanan demokrasimiz olacaktır.

YSK’nın belirlediği seçim takvimi işliyor. Cumhurbaşkanı adaylarının, milletvekili adaylarının ve partilerin seçim çalışmaları ise devam ediyor.

İnşallah, 14 Mayıs Pazar günü, seçimler tamamlanır ve ülkemiz yeni döneme sorunsuz başlamış olur.

ERDOĞAN’A HAYIRLI OLSUN

Yaşadığımız seçim sürecinde vatandaşlarımız tarafından ülke genelinde Sayın Erdoğan’a büyük bir teveccüh ve destek olduğunu görüyoruz. Bu destek, sevgiye dayalı şuurlu bir destek olduğu için seçim gününe daha bir haftalık süre olmasına rağmen, şimdiden Sayın Erdoğan yüksek bir oy oranı ile Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmış görünüyor. Biz de bir hafta öncesinden Sayın Erdoğan’ın yeni dönem Cumhurbaşkanlığını tebrik ediyoruz.

Erdoğan’a olan bu yüksek teveccüh ve desteğin ana nedeni, Sayın Erdoğan’ın insanımızın “DEĞERLERİNE” sahip çıkması gerçeğinde yatmaktadır.

İslâmiyet bu milletin ruhudur. Vatandaşımız; İslamî yaşantısının önündeki bütün engelleri kaldırdığı için Erdoğan’ı seviyor ve destekliyor.

Vatanımız bizim canımızdır. Vatandaşımız; vatanın birliği ve bütünlüğüne büyük tehdit oluşturan PKK, FETÖ ve diğer terör örgütleri ile mücadele edip, başarılı olduğu için Erdoğan’ı seviyor ve destekliyor.

Ayasofya bir önemli değerimizdir. Vatandaşımız; Ayasofya’yı yeniden Cami’ye çeviren Erdoğan’ı seviyor ve destekliyor.

Başörtüsü önemli bir değerimizdir. Vatandaşımız; başörtüsünü serbest bırakan Erdoğan’ı seviyor ve destekliyor.

Bunlar gibi daha binlerce örneklendirilebilecek maddi ve manevi değerimize sahip çıktığı için insanımız Sayın Erdoğan’ı seviyor ve destekliyor.

SON GÜN ve FİNAL

14 Mayıs seçimleri için vatandaşımızda hiçbir belirsizlik ve tereddüt yok. Soğukkanlı, kararlı ve vakur bir şekilde 14 Mayıs’ı bekliyor. Kararını vermiş, Erdoğan’a vefasını göstermek için 14 Mayıs’ı bekliyor.

Anadolu insanı vefakârdır. Kendisi için yapılan iyilikleri unutmaz. Hele hele hukuk-u diniye ve dünyeviyesi için Erdoğan’ın yaptıklarını unutmadığı gibi, bu yapılanlara karşı da vefasız ve duyarsız davranması mümkün değildir. Mutlaka karşılığını ve sevgisini vefası ile gösterecektir… Onun için 14 Mayıs sandığı vefa sandığıdır.

14 Mayıs seçimlerinin ülkemize, milletimize, insanlığa ve dünyaya hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden bir kez daha niyaz ediyorum.

Güzel günler dileğiyle.

image_print

HABERLER