Bu Millet, Sayın Erdoğan’ı Yeniden Cumhurbaşkanı Seçecektir - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Bu Millet, Sayın Erdoğan’ı Yeniden Cumhurbaşkanı Seçecektir

Giriş Tarihi: 19 Haziran 2022 - 18:57

Son Güncelleme: 19 Haziran 2022 - 18:57

HASAN PİR

2023 Yılında yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine bir yıl kaldı. Türkiye’de yapılan her seçim önemlidir. Fakat,  dünyanın içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik çalkantılar ve çıkmazlar 2023 seçimlerini daha da önemli kılmaktadır.

VATANDAŞIMIZ  ŞİMDİDEN KİMİ SEÇECEĞİNE KARAR VERDİ BİLE

Vatandaşımızın önüne konulan lehte veya aleyhteki bilgi yoğunluğu 2023 seçimlerinde vatandaşımızın hangi adaya ya da hangi partiye oy vermesini etkileyecek argümanlar olarak görünse de, aslında vatandaşımız bunlardan çok fazla etkilenmeden kararını şimdiden verdi bile.

Vatandaşımız 2023 seçimlerine hazırlanırken -soğandan, patatesten medet umanların aksine- tek bir şeye bakıyor. Türkiye’nin gelişmesini, büyümesini istemeyen Avrupalı ve Amerikalılar başta olmak üzere dünyanın fesat ve fitne yuvaları Türkiye’de kimin Cumhurbaşkanı olmasını  istemiyorlar? İşte vatandaşımız için bu soruya verilecek cevap önemli. Evet, bu şer güçleri, fitne ve fesat yuvaları Türkiye’nin başında Sayın Erdoğan’ın olmasını istemiyorlar. İşte o zaman vatandaşımız Türkiye için Erdoğan’ın gerekliliğini, yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi gerektiğini hiçbir şüpheye mahal bırakmadan kabullenmiş oluyor. Çünkü düşmanın istemediği bizim için her zaman hayırlı olandır.

ANADOLU İNSANI İÇİN SEÇİMLERİN KILAVUZ CÜMLESİ BUDUR

İmam-ı Şafi Hazretleri’ne sordular: “Fitne zamanı hakkı tutanları nasıl anlarız?” Dedi ki: “Düşman okunu takip ediniz, o sizi hak ehline götürür.”

Evet, bu cevapla olay bitmiştir. Anadolu insanı kimin Cumhurbaşkanı seçileceğine işte bu formülle karar veriyor ve karar verdi bile. Çünkü, bugün tüm dünyada düşman oklarının yöneldiği tek lider Sayın Erdoğan’dır.

Türkiye’nin varlığını, büyümesini, İslam devletleri ve dünya devletleri arasında söz sahibi olmasını istemeyen devletler açık açık ne diyor? Erdoğan yeniden seçilmesin demiyorlar mı? Yani oklarını kime doğrultmuşlar? El Cevap Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a…

Bu durum, Anadolu insanının Erdoğan’ı yenden Cumhurbaşkanı olarak seçmesi için yeterli en önemli sebeptir.

TARİHTE KURULAN 17 BÜYÜK TÜRK DEVLETİNDEN 16 SININ YIKILIŞ NEDENİ BİLİNİRSE ERDOĞAN’I SEÇMENİN GEREĞİ DAHA İYİ ANLAŞILIR

Cumhurbaşkanlığı forsundaki 16 yıldız, tarihteki 16 büyük Türk devletini, ortadaki güneş ise Türkiye Cumhuriyeti’ni simgeler.

Peki bu 17 Türk devletinin 16 sı bugün nerede? Cevap, yıkıldılar…

16 Türk devletinin yıkılışındaki ana sebepler içlerindeki bölünmeler, fitne ve fesatlardır. Yani bu 16 Türk devleti bir düşman tarafından yenilerek yıkılmış değil.. Ama, düşmanların da oyunlarıyla içlerinde oluşan fitne ve fesatlarla yaşanan bölünmeler dev gibi devletleri bir bir devirmiş ve tarihe karıştırmıştır.

TARİHTEN DERS ALMAK ZORUNDAYIZ

Tarihten ders almak zorundayız. En azından Osmanlı’nın yıkılış sebeplerini iyi araştırmak zorundayız.

Birlik ve beraberlik bizim mayamızda vardır. Bu önemli argümanı bozmadan devletimizin “ebed müddet” olmasını sağlamak vatandaşlar olarak bizim elimizdedir.

Şu anda her Türk vatandaşı ve dünya üstündeki her Müslüman biliyor ki, Türkiye’nin geleceği de İslam Âleminin geleceği de, dünyanın geleceği de Sayın Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesine bağlıdır.

Basit kelime oyunları ile bu gerçeği kimse değiştirmeye kalkmasın.

Bugün, bütün dünyanın yaşadığı ekonomik buhranları -sadece bizim ülkemizde varmış gibi- sebep göstererek ülkemizin birlik ve dirliğini bozmaya kalkanlara yine en büyük dersi basiretli milletimiz verecektir.

Şimdiden 2023 yılı seçimlerinde Sayın Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı hayırlı olsun.

Sayın Erdoğan’ı yalnız bırakmamak için onunla beraber yine ekibi AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı partilerinin 2023 yılında TBMM de çoğunluğu elde tutmaları gerekir. Yoksa meclis çoğunluğu elinde olmayan bir Cumhurbaşkanı’nın tek başına yapacağı çok şey olmayacaktır. Bu gerçeği de vatandaşımız zaten bilip ona göre Erdoğan’a, ekibine ve Cumhur ittifakına destek olacaktır.

Güzel günler dileğiyle.

image_print

HABERLER