BU OYUN MERKEZİNİN MASRAFLARI BAŞKAN ÇİMEN'İN ŞAHSINDAN - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BU OYUN MERKEZİNİN MASRAFLARI BAŞKAN ÇİMEN’İN ŞAHSINDAN

Giriş Tarihi: 17 Şubat 2019 - 18:44

Son Güncelleme: 17 Şubat 2019 - 18:46

Başkan Çimen: “Seçim sürecince olduğumuz için oyun merkezinin masraflarını Belediyemize yük olmadan kendimiz karşıladık. Bizim için esas olan gönüllere girmektir.”

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, kentte kış aylarının uzun geçmesi nedeniyle zamanlarını sürekli ev ile okul arasında geçiren çocuklar için 15 Temmuz Zafer Meydanı’ndaki royal çocuk oyun merkezini ücretsiz olarak çocukların hizmetine sundu.

Çocuk oyun merkezinde eğlenen çocukları ziyaret ederek bir süre onlarla oyun oynayan Başkan Çimen, çocukların bizlerin geleceği olduğunu kaydederek, “Çocuklarımız bizim için çok kıymetli. Onlar bizim geleceğimiz. Bu nedenle çocuklarımızı biz, yaşanabilir bir dünya için yaşamın tam merkezine koyduk. Milletimizin, şehrimizin, ülkemizin teminatı sevgili çocuklarımızdır. Çocuklarımızı yarınlara taşımak bizim en asli görevimizdir. Onları mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

Yaklaşık 1 hafta boyunca kum oyun salonu, trambolin, top havuzu, dönen palmiye, epştşcş piyano ve zeka oyunlarıyla hizmet veren çocuk oyun merkezinin ücretsiz olarak hizmet verdiğini belirten Başkan Çimen, “Bu yıl Gümüşhane’mizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılını çeşitli etkinliklerle coşkulu bir şekilde kutladık. Etkinliklerimiz kapsamında 15 Temmuz Zafer Meydanı’nda bulunan çocuk oyun merkezini şehrimizde kış aylarının uzun geçmesi nedeniyle sürekli ev ve okulda kalan çocuklarımız için ücretsiz hala getirmek istedik. Projemizi hayata geçirdik ve 1 haftadır devam eden ücretsiz oyun hizmetimizden çocuklarımız faydalandı. Çocuklarımızı sevindirdiğimiz için bizler de mutlu oluyoruz. Seçim sürecince olduğumuz için oyun merkezinin masraflarını Belediyemize yük olmadan kendimiz karşıladık. Bizim için esas olan gönüllere girmektir. ” dedi.

(Kaynak: Gümüşhane Belediyesi)

image_print

HABERLER