BUGÜNE KADAR SANDIĞA ASLA GÖLGE DÜŞÜRMEDİK - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BUGÜNE KADAR SANDIĞA ASLA GÖLGE DÜŞÜRMEDİK

Giriş Tarihi: 27 Mayıs 2018 - 0:15

Son Güncelleme: 27 Mayıs 2018 - 0:15

*26 Mayıs 2018 Cumartesi günü İstanbul’da emniyet teşkilatı mensupları ile iftarda bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmanın bir bölümünde seçim sandığı güvenliği konusuna değindi.

Yenikapı’da gerçekleşen iftar programında Cumhurbaşkanı Erdoğan, emniyet teşkilatı mensuplarına hitaben bir konuşma yaptı.

RABBİM SİZLERİ HER TÜRLÜ SALDIRIDAN KORUSUN

Mübarek Ramazan ayının milletle birlikte tüm emniyet güçleri ve polisler için hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emniyet teşkilatı şehitlerini ve tüm şehitlerini rahmet ve minnetle yâd ettiğini söyledi, gazilere şükranlarını sunarak hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürler diledi.

Ülkenin 81 ilinde ve yurt dışındaki temsilciliklerinde görev yapan, nöbet tutan, milletin emniyeti için fedakârca çalışan tüm güvenlik güçlerine teşekkürlerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Rabbim her birinizin yar ve yardımcısı olsun, Rabbim sizleri her türlü tehditten, saldırıdan muhafaza buyursun” temennisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uzun konuşmasının bir bölümünde sandık güvenliği konusuna değinerek şunları söyledi:

BUGÜNE KADAR SANDIĞA ASLA GÖLGE DÜŞÜRMEDİK

“Türkiye, şeffaf, serbest, adil ve demokratik seçimler gerçekleştirme konusunda tüm dünyada başarısını ispatlamış bir ülkedir” diye konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını şöyle tamamladı: “Bize kimse demokrasi dersi vermesin, bu konuda Türkiye örnektir. Bugüne kadar sandığa asla gölge düşürmedik, birilerinin düşürmesine de fırsat vermedik. 24 Haziran seçimlerinde de aynı demokratik olgunluğu göstereceğimize inanıyorum. Vatandaşlarımızın iradelerini sandığa hür bir şekilde yansıtabilmelerini temin için sizlerden görevinizi fedakârca yapmanızı bekliyorum. Önümüzdeki 28 gün başta emniyet teşkilatımız olmak üzere devletimizin ilgili birimleri için zorlu ve yorucu bir dönem olacak. Seçim sürecini dinamitlemek için şer odakları hiç boş durmayacaklar. Türk demokrasisine leke çalmak amacıyla birileri muhakkak akla hayale gelmedik yöntemlere, iftiralara başvuracak. Devletimizin tüm kurumlarının sorumluluklarını en güzel şekilde yerine getirerek bu süreci inşallah alnımızın akıyla atlatacağımıza inanıyorum.”

(Kaynak: Cumhurbaşkanlığı İnternet Sitesi)

 

image_print

HABERLER