BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK’E VE AİLESİNE YAPILAN HAKARETLERİ ŞİDDETLE KINIYORUZ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK’E VE AİLESİNE YAPILAN HAKARETLERİ ŞİDDETLE KINIYORUZ

Giriş Tarihi: 12 Mayıs 2017 - 20:38

Son Güncelleme: 12 Mayıs 2017 - 20:52

Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir’in 12.05.2017 tarihli kınama mesajı şöyledir:

BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK’E VE AİLESİNE YAPILAN HAKARETLERİ ŞİDDETLE KINIYORUZ

Geçtiğimiz günlerde basında yer alan ve Cumhuriyetimizin kurucusu ve dünyanın takdir ettiği büyük lider Atatürk’e ve onun ailesine yapılan her türlü hakareti şiddetle kınıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan bugüne her dönemde  ülkemizin birlik ve bütünlüğü için çok önemli bir denge unsuru ve ayakta durma zenginliği olan Atatürk ve onun aile bireyleri; Türkiye Cumhuriyeti’nin her vatandaşının her zaman üzerinde hassasiyetle durduğu ve sahiplendiği millî değerleridir.

Birlik ve bütünlüğümüzü bozmak isteyen PKK, FETÖ ve benzeri hain terör örgütlerinin ve düşman devletlerin; Atatürk gibi millî hassasiyetimiz olan çok özel ve hassas konularda her türlü tahrip ve yıkıcılığı yapmak için, çeşitli ajanlar kullanarak hain emellerine ulaşmak istedikleri görülmektedir.

Aldatılmış ve bir takım devletlerin ajanı durumunda olan kişilerin; geçmiş tarihlerde örnekleri sık sık yaşandığı bir biçimde “Devletle – Milletin” arasını bozmak için her türlü kimliğe ve kılığa girerek bu hakaretleri veya eylemleri yaptıkları hem devletimizce, hem de akl-ı selim milletimizce bilinen gerçeklerdir. Çünkü; normal, aklı başında, milletini seven hiçbir Türk vatandaşı böyle alçakça bir saldırı düşünmez ve yapmaz.

Her hain oyun ve planda olduğu gibi, Atatürk ve ailesine hakaret olayında da, bunu yapanların arkalarında kimlerin olduğunu devletimiz ve adli mercilerimiz en kısa sürede ortaya çıkaracaktır.

Atatürk ve ailesine yönelik hakaretlerin sahiplerini ve arkalarındaki şer güçleri  bir kez daha şiddetle kınıyorum.

12.05.2017

HASAN PİR

GÜMÜŞHANE KENT KONSEYİ BAŞKANI

 

image_print