ÇETİN IŞIK GÜMÜŞHANE MHP’DEN BEKLENEN MÜRACAATINI YAPTI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

ÇETİN IŞIK GÜMÜŞHANE MHP’DEN BEKLENEN MÜRACAATINI YAPTI

Giriş Tarihi: 01 Mayıs 2018 - 11:04

Son Güncelleme: 01 Mayıs 2018 - 11:17

Gümüşhane’de diş hekimliği yapan Dt. Çetin Işık, Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane İl Başkanlığında 30 Nisan 2018 Pazartesi günü düzenlediği basın açıklaması ile 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde MHP’den Gümüşhane Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Parti binasında düzenlenen toplantıya, MHP İl Başkanı Nadim Aydın, Merkez İlçe Başkanı Bilal Özdener, Köse İlçe Başkanı Şerafettin Kazancı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Salih Taşçı, Kadın Kolları Başkanı Gülay Ersoy Ayar ve çok sayıda partili katıldı.

MHP Gümüşhane milletvekili Aday Adayı Çetin Işık yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

“Ülke olarak zor bir dönemden geçmekte, gerek dış güçler gerekse içimizdeki terör odaklarıyla mücadele ederek, zorlu ve hayati bir mücadele vermekteyiz. Milliyetçi Hareket Partisi mevcudiyetini Türk milletinden alan ve en önemli varoluş sebebi Türk milleti olan bir siyasi hareket olarak, her zaman devletin varoluşunu kendi varoluşundan önde tutmuştur. İşte bu sebepledir ki geçmişte yaşanan siyasi sürtüşmeleri, tartışmaları bir kenara bırakarak, devlet idaresinde siyasi husumetlerin ve kişisel ikbalin yeri olmayacağı şiarı ile bu kritik süreçte Milliyetçi Hareket Partisi olarak elimizi taşın altına koymaktayız. Her dönem olduğu gibi devletimizin ve milletimizin ikbali için, sonucu her ne olursa olsun gövdemizi siper etmekte ve asılsız iftiralara maruz kalmaktayız. Siyasi rant uğruna vatandaşlarımız arasına nefret tohumları ekilmektedir. Millet olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır. Umarım ki bu sıkıntılı süreç, 24 Haziran 2018’te yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin vesilesi ile hem ülkemiz hem de Gümüşhanemizin sağduyu sahibi vatandaşları sayesinde aşılacaktır. Gümüşhane’nin dertlerine vakıf ve içinizden biri olarak gerek halkımızla gerekse dava arkadaşlarımla yaptığım istişare sonucunda, karşılaştığım yoğun ilgi ve teveccüh üzerine Milliyetçi Hareket Partisi’nden Gümüşhane milletvekili aday adayı olduğumu Gümüşhane kamuoyu ile paylaşıyorum. Işık ailesi olarak babamızdan başlayarak, ben ve kardeşlerim öğretmen, doktor, eczacı olarak ilimize ve hemşerilerimize uzun yıllar hizmet ettik ve ediyoruz. Hemşerilerimizin dertleriyle dertlendik, sevinçleriyle sevindik. Meslek hayatımdaki samimi ve önyargısız çizgimi her zaman korumaya çalıştım. Benim için her zaman hemşerilerim ve Gümüşhane öncelikli olmuştur. Beni tanıyanlar bilir ki; gerek mesleğimi icra ederken gerekse sosyal hayalımda kişilerin siyasi görüşleri onlarla olan ilişki ve samimiyetimi hiçbir zaman etkilememiştir. Hangi siyasi düşünceye mensup olursa olsun, Gümüşhane!inin mayası aynıdır. Gümüşhanelinin mayası hoşgörü, milliyetçilik, örf-adetlerine ve dinine bağlılık ile yoğrulmuştur. Bu sebeple benim nazarımda bütün hemşerilerimin değeri aynı derecedir. Parti teşkilatımız uygun görür ve rabbim nasip ederse yine aynı duruşu, bilgi, birikim ve tecrübemi siz değerli hemşerilerimin hizmeti için Ankara’ya taşımak istiyorum. Yaptığı iş kişinin aynasıdır derler. Benimde bu güne kadar gerek meslek hayatımda gerekse yaşantımda
yaptığım işler ortadadır. Benim için asıl olan hizmettir. Bu sebep ile hemşerilerimizin bize vereceği emaneti en iyi şekilde taşıyacağıma inancım tamdır. 24 Haziran 2018’te yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem, Milletvekili Genel Seçimlerinden çıkacak sonucun ülkemize ve Gümüşhanemize hayırlar getirmesini rabbimden niyaz ederim.”

Dt. ÇETİN IŞIK KİMDİR?

30.04.1957 tarihinde Gümüşhane Merkeze bağlı Tekke Beldesinde sekiz çocuklu, sağlık memuru bir babanın altıncı çocuğu olarak dünyaya geldim. İlkokulu Tekke’ de, orta ve lise öğrenimimi ise Gümüşhane’de tamamladım. 1976 yılında şimdiki adı Gazi Üniversitesi olan Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisinin Diş Hekimliği Yüksek Okulunu kazandım. 1982 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesinden diş hekimi olarak mezun olup aynı yıl Gümüşhane’ de serbest olarak diş hekimliğine başladım.

1983 yılında diş hekimi olan Gülfem Işık ile evlendim. Bir erkek, iki kız çocuk babasıyım. Oğlum avukatlık, kızlarım ise mimarlık yapmaktadır.

Türk Diş Hekimleri Birliğinin 23 senedir Gümüşhane il temsilciliğini yürütmekte olup aynı zamanda Trabzon Diş Hekimleri Odası merkez delegesi olarak görev yapmaktayım. Gümüşhane Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği kurucu üyesi ve yönetim kurulu üyesiyim. Gümüşhaneli İş Adamları Derneği (GÜSİAD), Emniyet Mensupları Derneği, Arıcılık Birliği ve bunun gibi pek çok sosyal amaçlı derneğin kurucu üyesi, yöneticisi ve üyesiyim.

******

Çeti Işık Bey’in müracaatının kendisine, ailesine, Gümüşhanemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

image_print

HABERLER