Çimen'e 'Başarılı Belediye Başkanı Ödülü' - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

15 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Çimen’e ‘Başarılı Belediye Başkanı Ödülü’

Giriş Tarihi: 06 Kasım 2023 - 10:28

Son Güncelleme: 06 Kasım 2023 - 10:36

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kent ve Başkan Dergisi tarafından düzenlenen “Kent ve Başkan 2023 Ödülleri” kapsamında Başarılı Belediye Başkanı Ödülü’ne layık görülürken Gümüşhane Belediyesi’nde gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı da teşekkür plaketi aldı.

Çimen, Türkiye’nin farklı bölgelerinden yerel yönetimlerin, belediyelerin faaliyet, proje ve hedeflerini konu edinen Kent ve Başkan Dergisi tarafından ödüle layık görüldü. Dergi’nin düzenlediği tüm Türkiye ve tüm belediyeleri kapsayan online oylama neticesinde Çimen’e, Başarılı Belediye Başkanı Ödülü takdim edildi.

Bir otelde düzenlenen Kent ve Başkan Ödülleri 2023 Ödül Töreni’ne Sinevizyon gösterimi izlendikten sonra yapılan konuşmaların ardından ödül takdimine geçildi. Ödül töreni sonrasında ise hatıra fotoğrafları çekildi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Başarılı Belediye Başkanı Ödülü”ne layık görüldüğünü duyuran Başkan Çimen paylaşımında, “Kent & Başkan Dergisi’nin düzenlediği Kent Başkan Ödül törenine katılarak başarılı Belediye Başkanı ödülünü aldık. Gümüşhane’miz, için gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızın değerli ödüller ile taçlandırılıyor olması şehrimiz adına bizleri mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: gumushane.gen.tr

image_print

HABERLER