ÇORUH EDAŞ GÜMÜŞHANE'DE 2019 YATIRIMLARINI TAMAMLADI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

18 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

ÇORUH EDAŞ GÜMÜŞHANE'DE 2019 YATIRIMLARINI TAMAMLADI

Giriş Tarihi: 26 Aralık 2019 - 15:10

Son Güncelleme: 26 Aralık 2019 - 15:10

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Gümüşhane İl Müdürlüğü kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti hedefi ile 2019 yılı yatırım programı doğrultusunda il merkezi ve beş ilçede yatırım çalışmalarını tamamladı…

Yatırım projeleri kapsamında elektrik altyapısından kaynaklanan arızaların önüne geçilerek Gümüşhane şehrinin uzun vadedeki ihtiyaçlarını karşılayacak çevreye duyarlı, modern bir elektrik altyapısı oluşturuldu. Çalışmalara paralel olarak söz konusu cadde ve sokak aydınlatmaları modern aydınlatma direkleri kullanılarak yenilenirken çalışma yapılan cadde ve sokaklar geceleri ışıl ışıl bir görüntü sergilemeye başladı.

Şehir merkezlerinde yapılan çalışmaların yanı sıra köy şebekelerinde de yatırım çalışmaları tamamlandı. Yatırım planlamaları çerçevesinde 2019 yılı içerisinde Kelkit İlçesine bağlı Sadak Köyü, Kürtün İlçesine bağlı Karaçukur Mah., Bağlama Köyü ve Taşlıca Köyü’ndeki alçak gerilim şebekelerine de Çoruh EDAŞ imzası atıldı. Ekonomik ömrünü doldurmuş, can ve mal güvenliğini tehdit eden direk ve benzeri elektrik tesisleri yenilenerek açık iletkenlerin tamamı kapalı kablo olarak tesis edildi. Artan yerleşime bağlı ihtiyaç olan bölgelerde yeni trafo postaları kurularak bölgelerin ek enerji ihtiyaçları karşılandı.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Gümüşhane İl Müdürlüğü Yetkilileri kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunabilmek adına yatırım faaliyetlerinin hız kesmeden devam edeceğinin altını çizerken çalışmalarda desteğini esirgemeyen Gümüşhane vatandaşlarına teşekkürlerini iletti.

image_print

HABERLER