Çoruh EDAŞ Gümüşhane'de Yeni Hastane Yolunun Aydınlatma Çalışmasını Tamamlandı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Çoruh EDAŞ Gümüşhane’de Yeni Hastane Yolunun Aydınlatma Çalışmasını Tamamlandı

Giriş Tarihi: 14 Aralık 2022 - 23:19

Son Güncelleme: 14 Aralık 2022 - 23:20

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) Gümüşhane İl Müdürlüğü yatırım planları kapsamında Gümüşhane Yeni Hastane Yolunun elektrik altyapısı ve yol aydınlatma çalışmalarını tamamladı.

Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdürlüğü, 2022 yılı yatırım programı çerçevesinde Gümüşhane kent merkezinde hizmete açılan yeni Devlet Hastanesi yolunun elektrik altyapı ve aydınlatma projesi kapsamında 35 adet aydınlatma direği, 35 adet armatür, 11 adet saha dağıtım kutusu ve yaklaşık 3 kilometre yer altı alçak gerilim/aydınlatma kablosu montajı yapıldı.

İş sağlığı ve güvenliği tedbirlerini ihmal etmeden çalışmalarını gerçekleştiren Çoruh EDAŞ, yatırım çalışmalarıyla kentin her bir köşesini aydınlatmaya devam ediyor. Bölgeye yaya ve araç güvenliği açısından da önemli katkılar sunan Çoruh EDAŞ, vatandaşların talep ve önerilerini karşılama hedefiyle faaliyetlerine yön veriyor.

image_print

HABERLER