ÇORUH EDAŞ’TAN ZORLU KIŞ MÜCADELESİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

ÇORUH EDAŞ’TAN ZORLU KIŞ MÜCADELESİ

Giriş Tarihi: 19 Şubat 2021 - 22:02

Son Güncelleme: 21 Şubat 2021 - 2:35

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), olumsuz hava şartları nedeniyle meydana gelebilecek arızalara karşı müdahale edebilmek için zamanla yarışıyor.

Kar kalınlığının yer yer bir metreyi aştığı, hava sıcaklığının sıfırın altında 10 dereceye kadar düştüğü bölgede, Çoruh EDAŞ ekipleri kesintisiz enerji için 7/24 sahada…

Ağır kış koşullarının etkili olmaya başladığı Karadeniz bölgesinde, doğal afet ve acil durumlar için önceden planladığı üzere hızla toplanan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. “Kriz Merkezi”, kar yağışının etkili olmaya başladığı tarihinden itibaren gelişmeleri anlık olarak takip ederek ilave personel, ekipman ve araçlarla desteklediği ekipleriyle bölge genelinde oluşabilecek arızalara karşı seferberlik halinde çalışmalarına devam ediyor.

Çoruh EDAŞ, belediye ve il özel idare kurumları ile koordineli olarak yürüttüğü çalışmalarını, kapalı yolların açılma haberini takip ederek bölgenin dört bir yanında gece gündüz, dağ bayır demeden yoğun kar yağışı ve fırtınaya karşı aralıksız sürdürüyor. Öte yandan karın yoğun olduğu ve araçların ilerleyemediği bölgelere yaya olarak ulaşım sağlamaya çalışan Çoruh EDAŞ Ekipleri, zorlu arazi şartları ve ağır hava koşullarında kesintisiz enerji için canla başla mücadele ediyor.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileri, hava muhalefetine bağlı olarak bölge genelinde meydana gelebilecek arızalara karşı tüketicilerin 7/24 hizmet veren “186 Arıza İhbar ve Çözüm Merkezi” aracılığıyla talep, öneri ve şikâyetlerini iletebileceklerini, tüm başvuruların anlık olarak takip edildiğini belirtti.

KAYNAK: Çoruh EDAŞ Kurumsal İletişim Yöneticiliği – 19.02.2021

image_print

HABERLER