CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ALLAH’IN KUR'AN'INI YÜCELTTİ, ALLAH DA O’NU KUR’AN’IYLA KORUDU - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

18 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ALLAH’IN KUR’AN’INI YÜCELTTİ, ALLAH DA O’NU KUR’AN’IYLA KORUDU

Giriş Tarihi: 09 Nisan 2017 - 10:50

Son Güncelleme: 09 Nisan 2017 - 11:07

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 Nisan 2017 Cumartesi akşamı 24 TV ve 360 TV televizyon kanalları ile Alem FM radyosunun ortak yayınına konuk oldu.

Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü’nde gerçekleştirilen ve canlı olarak ekrana gelen yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek ve 24 TV Programcıları Ersoy Dede ile Hikmet Genç’in sorularını cevapladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, torunu Ahmet Akif Albayrak’a Kur’an-ı Kerim öğretirken çekilen fotoğrafın sorulması üzerine fotoğrafın arka planını anlattı.

Son günlerde sosyal medyada sıkça yer alan fotoğrafın 15 Temmuz gecesi Marmaris’te çekildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Olaylar başlamadan önce çekilmişti” dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu açıklamasından sonra pek çok vatandaş şu yorumu yaptı:

“Kur’an-ı Kerim’i çok seven, O’nu hayatının gayesi yapan Cumhurbaşkanımız Erdoğan, 15 Temmuz 2016 darbe gecesi torununa Marmaris’te Kur’an dersi verirken, hainler Onu öldürmek için gelmişlerdi ama, Yüce Allah, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı okuduğu ve okuttuğu Kur’an hürmetine hainlerin eline bırakmadı. Onu korudu.”

 

image_print

HABERLER