CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN “EHL-İ TARİK, EHL-İ İLİM VE HİKMET ERLERİ” İÇİN NE DEDİ? - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN “EHL-İ TARİK, EHL-İ İLİM VE HİKMET ERLERİ” İÇİN NE DEDİ?

Giriş Tarihi: 11 Mart 2018 - 0:57

Son Güncelleme: 11 Mart 2018 - 0:59

10 Mart 2018 Cumartesi günü AK Parti Antalya İl Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan uzun süren konuşmasının bir bölümünde; “Milletimizin gönül dünyasını mamur eden, ehl-i tarikin, ehl-i ilmin, hikmet erlerinin  zarar görmesine de kesinlikle izin vermeyeceğiz” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

“Bazı yanlış örnekler büyütülerek, köpürtülerek  milletimizin inancına saldırı vesilesi haline getirilmesine de biz göz yummayacağız.  Bu mücadeleyi yürütürken aynı zamanda milletimizin gönül dünyasını mamur eden, ehl-i tarikin, ehl-i ilmin, hikmet erlerinin  zarar görmesine de kesinlikle izin vermeyeceğiz. Altını çizerek söylüyorum Türkiye’de artık insanların inancından, itikadından, meşrebinden dolayı horlandığı günler geride kalmıştır. Bu ülkede vatandaşlarımızın kılık kıyafeti veya dış görünüşü sebebiyle baskı gördüğü dönemler de son bulmuştur. Rabbim bize imkân verdiği sürece hiç kimsenin o kötü dönemleri hortlatmasına da, buna zemin hazırlamasına da müsaade etmeyeceğiz” dedi.

 

image_print

HABERLER