Cumhurbaşkanı Erdoğan, Masum ve Mazlum Dünyanın Vicdanıdır - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Masum ve Mazlum Dünyanın Vicdanıdır

Giriş Tarihi: 12 Nisan 2024 - 21:02

Son Güncelleme: 12 Nisan 2024 - 21:08

Hasan Pir

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin ve günümüz dünyasının en önemli zenginliğidir.

Günümüzde dünya üzerinde 208 devlet bulunuyor. 208 devlet içinde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan haricinde “işte lider böyle olmalı” diyebileceğiniz kaç kişi gösterilebilir?

Dünyayı tanıması, ülke ve dünya siyasetini en iyi şekilde okuması, olayları tahlili, hem içeride hem de dışarıda net ve şeffaf olması, dik duruşu, cesareti, kültür zenginliği, samimiyeti, din, dil, ırk ayırmadan tüm dünya masumlarına yardım etmesi ve daha pek çok özelliği ile Cumhurbaşkanımız Erdoğan, günümüz dünyasının en önemli zenginliğidir, masum ve mazlum dünyanın vicdanıdır.

Biz; ülke olarak geçmişten günümüze çok çileler çektik. Diğer ülkelerin yıllarca iğnesine, ipliğine bile gıpta ettik. Ama, bugün biz; tüm dünyanın gıpta ettiği bir zenginliğe, bir lidere, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sahibiz…

Dünyada en önemli fakirlik insan fakirliği olduğu gibi, en önemli zenginlik de insan zenginliğidir.

Ülkemizde de, dünyada da dost düşman herkesin kabul ettiği gerçek; Sayın Erdoğan’ın bugün dünyanın en önemli siyasi lideri olduğu gerçeğidir.

Erdoğan; bir siyasi lider ve bir devlet başkanı olarak görevini yaparken biz de vatandaşlar olarak ona daima destek olmak zorundayız.

DEVLET YÖNETMEK BİR SANATTIR

“Evde kendi başını bağlayamayan düğünde gelin başı bağlarmış” deyiminde ifade edilen yanlışlığa düşmeden vatandaşlar olarak biz kendi işimize bakacağız. Devlet işini Sayın Cumhurbaşkanımıza ve ekibine bırakacağız. Avrupa’nın tahrikiyle sokaklara çıkıp tereciye tere satma gafletine ve yanlışlığına düşmeyeceğiz. Bu nedenle diyoruz ki; devlet yönetmek bir sanat işidir onu da dünyada en iyi yapan lider Sayın Erdoğan’dır.

Bu bağlamda; Gazze dramını dünyada ve ülkemizde en iyi analiz eden ve İsrail katliamının bitmesi için planlar yapan lider Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’dır.

Erdoğan ve ekip arkadaşları olan Dışişleri Bakanımız Hakan Fidan, MİT Başkanımız İbrahim Kalın, İletişim Başkanımız Fahrettin Altun ve diğer hükümet üyeleri ve devlet bürokratları hem Gazze katliamının sona ermesi, hem de dünyanın pek çok masum coğrafyasındaki problemlerin giderilmesi için canla başla çalışıyorlar.

Vatandaşlar olarak bize düşen görev ise; Cumhurbaşkanımıza ve arkadaşlarına güvenmek, onlara dua etmek, onlara sahip çıkmak, onlara destek olmaktır. Ve en önemlisi de kaynağı ne olursa olsun her türlü hile, aldatma ve manipülasyona karşı Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve arkadaşlarına güven teslimiyetimizi en üst noktada tutmaktır.

Güzel günler dileğiyle.

image_print

HABERLER