CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN GÜMÜŞHANE İÇİN ÜÇ ÖNEMLİ MÜJDE - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN GÜMÜŞHANE İÇİN ÜÇ ÖNEMLİ MÜJDE

Giriş Tarihi: 19 Şubat 2021 - 18:10

Son Güncelleme: 21 Şubat 2021 - 2:35

16 Şubat 2021 Salı günü Hayri Gür Kapalı Spor Salonu’nunda yapılan Trabzon 7. Olağan İl Kongresine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongrede yaptığı konuşmasının bir bölümünde Gümüşhane’yi de yakından ilgilendiren üç önemli konuda verdiği müjdeler Gümüşhane’de büyük sevinçle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Gümüşhane’yi de yakından ilgilendiren Yeni Zigana Tüneli, Özdil – Yağmurdere yolu ve Trabzon Erzincan hızlı tren yolu konularında mesajlarını net bir şekilde vererek şunları söyledi:

Cumhurbaşkanı Edoğan, bu konuda şunları söyledi:

“….Yapımı 24 saat kesintisiz devam eden Trabzon – Aşkale yolu zigana tüneli ve bağlantı yollarını da inşallah bu yıl bitiriyoruz. Of – Balaban yolunu, Yomra – Özdil – Yağmurdere yolunu, Of – Çaykara yolunu ve Akçaabat – Düzköy yolunu yine bu yıl inşallah nihayete erdiriyoruz. Bakan burda. Onun için Sayın Bakan bir aksaklık inşallah olmasın. Akçaabat – Arsin güzergâhındaki raylı sistemi de hayata geçirmek için çalışıyoruz. Trabzon – Erzincan hızlı tren projemizin güzergâh etüt çalışmalarını seneye tamamlıyor, ardından inşaatına başlıyoruz…”

BİLGİ KAYNAĞI: AK PARTİ GENEL MERKEZİ İNTERNET SİTESİ

KAYNAK LİNK: https://www.akparti.org.tr/haberler/genel-baskanimiz-ve-cumhurbaskanimiz-erdogan-trabzon-7-olagan-il-kongremizde-konustu-16-02-2021-16-39-49/

image_print

HABERLER