CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN GÜMÜŞHANE KÖYLERİ İÇİN CEP TELEFONU TALİMATI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN GÜMÜŞHANE KÖYLERİ İÇİN CEP TELEFONU TALİMATI

Giriş Tarihi: 21 Kasım 2017 - 9:58

Son Güncelleme: 21 Kasım 2017 - 9:59

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, partisinin 6.olağan il kongresi için 19 Kasım 2017 Pazar günü Gümüşhane’ye gelen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şehirden memnun ayrıldığını söyleyerek, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Vali Okay Memiş; yaptığı açıklamanın bir bölümünde Gümüşhane köylerinin çok önemli sorunu olan Cep telefonlarının çekmemesi konusunu da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a intikal ettirdiğini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu konuda ilgililere talimat verdiğini belirterek şunları söyledi:

“Yaz aylarında il dışından çok sayıda hemşerimizin şehrimize gelerek köylerinde 4-5 ay geçirdiklerini ilettim. Bu hemşerilerimizi ve çocuklarını köylerde tutabilmemiz için cep telefonlarının çekmesi lazım. Dünyayla iletişimlerine devam etmeleri lazım. Köylerde bu sıkıntılarımız var. Bizim kamu olarak aşmakta zorlandığımız en önemli şey bu. Sayın Cumhurbaşkanımızın buna yönelik talimatları oldu” dedi.

VALİ MEMİŞ’İN AÇIKLAMASININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği)

 

image_print

HABERLER