CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN OSMANLI TOKADI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN OSMANLI TOKADI

Giriş Tarihi: 13 Şubat 2018 - 19:17

Son Güncelleme: 13 Şubat 2018 - 19:17

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Şubat 2018 Salı günü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) AK Parti Grup Toplantısı’na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda milletvekillerine ve partililere hitaben bir konuşma yaptı.

AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kendilerine tehdit olarak düşündükleri örgütlerin tepelerine yüzlerce, binlerce, on binlerce kilometre öteden gelip binenler, Türkiye’nin sınırlarının hemen ötesindeki oluşumlara seyirci kalmasını talep edemez. Güya DEAŞ’la mücadele için bölgeye çöreklenen herkes, şimdi DEAŞ’la bir olup Türkiye’ye karşı açılan cephede yer alıyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaklaşık 50 dakika süren konuşmasının bir bölümünde “Osmanlı Tokatı” deyimine de atıfta bulunarak şunları söyledi:

“Hele hele, ‘bizi vururlarsa sert karşılık veririz’ diyenlerin ömürlerinde hiç Osmanlı tokadı yememiş oldukları da çok açıktır. Türkiye’yi canlarının istediği gibi girip çıktıkları, her türlü hoyratlığı yapıp hesap vermedikleri yerlerle karıştırıyorlarsa çok yakında öyle olmadığını da görecekler. Biz elbette onları kasıtlı olarak hedef almayacağız. Ama şimdiden ilan ediyoruz ki hemen yanı başlarında duranlardan başlayarak gördüğümüz her teröristi de imha edeceğiz, yok edeceğiz. İşte o zaman sırtlarını sıvazladıkları teröristlerin yanlarında bulunmasalar kendileri için daha iyi olduğunu anlayacaklar. Çünkü teröristlerin yanlarında ne işleri olduğunun izahını en başta kendi kamuoylarına yapmaları oldukça zor olacaktır.”

image_print

HABERLER