CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN TÜM FETÖCÜLERE SESLENİŞ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

30 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN TÜM FETÖCÜLERE SESLENİŞ

Giriş Tarihi: 09 Ocak 2019 - 19:21

Son Güncelleme: 09 Ocak 2019 - 19:25

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sisteminde Yerel Yönetimler Sempozyumu”na katıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği ile Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu tarafından, 9 Ocak 2019 Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen sempozyumda Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir konuşma yaptı.

“Buradan ülkemiz içindeki ve dışındaki tüm FETÖ’cülere sesleniyorum.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

“Artık sonunuz geldi, gidecek yeriniz, atacak adımınız kalmadı. Başınızdaki ‘Feto’ denen adamın arkasındakiler ne zamana kadar arkasında durur bilemem ama eninde sonunda o da gelecek. Elebaşılarınızın bir kısmı sizleri kelimenin tam anlamıyla satarak, rahatça yaşayabileceklerini düşündükleri yerlere kaçtılar, kaçıyorlar halen. Ama hiç heveslenmesinler, hepsini de saklandıkları deliklerde bulup, birer birer adaletin karşısına çıkartacağız, topluyoruz. Cezaevlerinde olup da hala esip gürleyen örgüt mensuplarının yaptıkları iş, mezarlıkta ıslık çalmaya benziyor. Durum bu. Korkunun ecele faydası yok. Milletimize yaptıkları ihanetin bedelini, cezaevinde demir parmaklıklar ardında oradan çıktıktan sonra da halkımızın nefret dolu bakışları altında ömürleri boyunca ödeyecekler. Çünkü biz özellikle de 251 şehidimizin bedenini her ne kadar şehadet makamında izliyorsak da onlar da bizi o şehadet makamından izliyorlarsa da biz onlarla beraberiz.”

“KALINTILAR, 31 MART İTİBARIYLA MİLLETİMİZ TARAFINDAN TASFİYE EDİLMİŞ OLACAK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 bin 193 gaziyi asla yalnız bırakmadıklarını ve bırakmayacaklarını vurgulayarak, “Bu mücadeleye hayatlarını adayan tüm kamu görevlilerinin teminatı, tüm kurumlarıyla devletimiz, tüm bireyleriyle milletimiz ve hepsiyle birlikte şahsımdır.” dedi. 

FETÖ’yu kamudan büyük ölçüde tasfiye ettiklerinin altını çizen Erdoğan, “İş dünyasındaki irtibatlarını, imkanlarını neredeyse yavaş yavaş sıfırlıyoruz. Belediyelerdeki son kalıntıları 31 Mart itibarıyla milletimiz tarafından tasfiye edilmiş olacaktır.” değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan, hemen her gün bir başka ülkeden FETÖ mensuplarına yönelik operasyonlar ve işlemler için iş birliği çağrısı aldıklarını bildirerek, “Dünyada saklanacak hiçbir yerleri kalmayana kadar peşlerinden gideceğiz. Bu vesileyle 15 Temmuz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle yad ediyorum, gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum. Milletimizin 31 Mart’ta arkalarında FETÖ gölgesi bulunanlara derslerini bir kez daha vereceğine yine yürekten inanıyorum.” diye konuştu.

(Kaynak: AK Parti Genel Merkezi İnternet Sitesi)

image_print

HABERLER