CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÜÇ GÜMÜŞHANELİ’YE ÖNEMLİ GÖREV - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÜÇ GÜMÜŞHANELİ’YE ÖNEMLİ GÖREV

Giriş Tarihi: 09 Ekim 2018 - 9:43

Son Güncelleme: 09 Ekim 2018 - 9:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 Ekim 2018 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile Cumhurbaşkanlığı’nın dokuz politika kuruluna üye atamaları yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın atamasını yaptığı kurullarda üç Gümüşhaneli hemşerimiz de yer aldı.

Prof.Dr. Hasan Nuri Yaşar “Hukuk politikaları kurulu”na, Ahmet Gündoğdu “Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu”na, Tuna Koç da “Yerel Yönetim Politikalar Kurulu”na üye olarak atandılar.

Üç Gümüşhaneli hemşerimizin devletimizin politikalarının belirleneceği bu önemli kurullarda görev almalarından dolayı kendilerini kutluyor, vatana, millete hayırlı olmasını diliyoruz.

Hukuk politikaları kuruluna üye olarak atanan Prof.Dr. Hasan Nuri Yaşar Gümüşhane merkez Keçikaya köyünden olup, halen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve YÖK üyesi olarak görev yapıyor.

Eğitim ve öğretim politikaları kuruluna üye olarak atanan Ahmet Gündoğdu, Gümüşhane’nin Kürtün ilçesi Söğüteli köyünden olup Memursen eski genel başkanlığı ve 25. ve 26. Dönem AK Parti Ankara Milletvekilliği ve TBMM İdare amirliği görevlerinde bulundu.

Yerel yönetim politikalar kuruluna üye olarak ve inşaat yüksek mühendisi olan Tuna Koç ise Gümüşhane merkez Yağmurdere köyünden olup, Nizam-ı Alem ocakları eski genel başkanlığı görevini yaptı, Büyük Birlik Partisi Kurucularındandır. Son olarak  27. Dönem AK Parti  Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı olmuştur.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından politika kurullarına yapılan atamalar şöyledir:

 

image_print

HABERLER