CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN “DÖVİZ BOZDURUN” ÇAĞRISI, 15 TEMMUZDAKİ “MEYDANLARA İNİN” ÇAĞRISI KADAR ÖNEMLİDİR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN “DÖVİZ BOZDURUN” ÇAĞRISI, 15 TEMMUZDAKİ “MEYDANLARA İNİN” ÇAĞRISI KADAR ÖNEMLİDİR

Giriş Tarihi: 04 Aralık 2016 - 21:47

Son Güncelleme: 04 Aralık 2016 - 21:47

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrılarına her zamankinden daha çok dikkat etmek ve uymak zorundayız.

Sayın Erdoğan’ın; 15 Temmuz akşamı FETÖ darbe girişiminde “Sokaklara, meydanlara inin” çağrısı ne kadar önemli ise, bugünlerdeki “Dolar ve avronuzu bozdurup TL ye çevirin” çağrısı da o kadar önemlidir.

Sayın Cumhurbaşkanımız; bu milletin düşmanlarını çok iyi tanıyan bir lider. Tabiri caizse Avrupalı ve Amerikalıların karınlarında kaç bağırsak olduğunu biliyor. Bu milleti onlara yem etmek istemiyor. Tek amacı; bu milleti şerlerden, belalardan, terörden kurtarıp ayağa kaldırmak.

3 Aralık 2016 Cumartesi günü İstanbul’da Cevahir Haliç AVM açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın en önemli mesajı dolar ve avroların TL ye çevrilmesiydi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konu ile ilgili şunları söyledi:

“Döviz bir baskı aracıdır ve bu döviz karşılığı olmadan bastırılan para ve karşılığı olmadan bastırılan bu parayla da yüz milyarca dolar birilerine akmaktadır; mesele bu. Bir defa bizim bunu çözmemiz lazım. Niçin yastığının altında bu karşılığı olmayan parayı saklayacaksın? Gelin bu parayı millî paramıza çevirelim. Millî değerlerimize sahip çıkacağız, dem bu dem, zaman bu zaman. Gelin şu anda dolarınız, avronuzu TL’ye çevrin. Bizi yıkmak, bizi mahkûm etmek isteyenlere karşı yastığımızın altındaki parayı TL’ye çevirmeliyiz. Ekranları başında bizi izleyen tüm milletime sesleniyorum, yastığının altında ne varsa, para olarak söylüyorum, gel bunu altına yatır, gel bunu TL’ye yatır ve bununla beraber piyasayı düzenleyelim. Piyasayı bununla düzenlediğimiz zaman, işte o çıkar şebekeleri değil, o zaman ülkemiz kazanacak, o kazan millet kazanacak”

*********

Allah’a şükür; 15 Temmuz darbe girişimine yeltenenler cevaplarını aldılar. Şimdi sıra, Türkiye üzerinde ekonomik savaş yapanlara verilecek cevaptadır. Bu savaşta da yine bu millet; Sayın Erdoğan’ın mesajı ile hain devletlere de, hain örgütlere de gerekli dersi verecektir.

Konu çok önemlidir. Dinimiz, töremiz, medeniyetimiz, kültürümüz ulu’l-emr’e itaati bu millete öğütlemiştir. Şimdi işte ulu’l-emr’in en başındaki lider, “Dövizlerinizi bozdurup TL alın diyor, altın alın diyor”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dövizle ilgili bu mesajı çok önemlidir. 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminden sonraki en önemli mesajlardan biridir.

Şu anda millet olarak yapacağımız en acil ve önemli iş; dolar ve avroların bozdurulup TL veya altına yatırım yapılmasıdır.

Sonarı ne olacak derseniz. Güzel olacak inşallah. “Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.”

Güzel günler dileğiyle.

image_print

HABERLER