Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Liderliğindeki Önemli Sır - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Liderliğindeki Önemli Sır

Giriş Tarihi: 23 Ekim 2022 - 10:58

Son Güncelleme: 23 Ekim 2022 - 10:59

Hasan Pir

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türk ve dünya tarihinin kaydettiği ender liderlerden biridir.

Azmi, gayreti, çalışkanlığı ve şuuru ile değil Türkiye’de dünyada bir rekora imza atmıştır. Liderlik rekoruna imza atmıştır.

Dünya’da Erdoğan kadar yoğun program icra eden bir başka lider daha gösteremezsiniz.

Hemen hemen her günü dolu…

Yurt içi programları bitmeden yurt dışı programları başlıyor…

Makamındaki çalışmalarına da yetişmek mümkün değil.

Hayatının 24 saati planlı programlı…

Cumhurbaşkanımızın bu yoğunluğa nasıl dayandığını milletçe hayretle izliyoruz…

Cumhurbaşkanımızın konuşmalarına gelince… Erdoğan’ın konuşmaları da birer hitabet harikası…

Milletine saygısından dolayı yapacağı konuşmalara hep hazırlıklı çıkıyor. Milletini seviyor, onun için de kendisini gerek salonlarda, gerek meydanlarda,  gerekse televizyon başlarında izleyen milyonlarca insana olan saygısından konusuna çalışmadan hiçbir konuşma yapmıyor. Diksiyonu, ses tonu, beden dilini kullanması, ciddiyeti ve saatlerce milyonlarca insana kendisini dinletmesi ile Türkiye’nin de dünyanın da en önemli hatiplerinden biridir Cumhurbaşkanımız  Sayın Erdoğan.

Peki, Erdoğan neden bunları yapıyor. Neden koşturuyor, neden istirahat varken yorulmayı tercih ediyor. Diğer bir ifade ile Erdoğan’ın liderliğindeki  bu önemli sır nedir?

Ne kadar araştırırsanız araştırın karşınıza hep tek cevap çıkacaktır… Allah rızası…

Erdoğan bir lider olarak sorumluluğunun farkındadır.

Fani ömür bir gün bitecek… Allah’ın verdiği sağlık- sıhhat dönemini, mazlum insanımızın, dünya mazlumlarının rahatı, huzuru için harcıyor, insanlığın huzuru için harcıyor. Bütün bunları Allah rızası için yapıyor.

Şimdi şu soruyorum. Hem Türkiye’de hem de dünyada Cumhurbaşkanımız Erdoğan’dan daha çok çalışan, daha çok koşturan birisini gösterebilir misiniz?

Bediüzzaman Hazretleri’nin güzel bir sözü var. Diyor ki; “Kimin himmeti milleti ise o tek başına bir millettir.”

Bu söz günümüzde sanki Cumhurbaşkanı Erdoğan için söylenmiş gibidir. Çünkü Cumhurbaşkanı Erdoğan hayatı boyunca himmetini, gayretini hep milletine adamış bir liderdir…

Cumhurbaşkanımız Erdoğan’dan belki çok dersler alınacak ama, bu derslerin en önemlilerinden biri hayırlı işlerde gece gündüz demeden çalışma gayretidir.

Erdoğan’ın hayatı, aynı zamanda “tevekkül” anlayışının da güzel bir örneğidir.

Sayın Cumhurbaşkanımız, çalışma ve gayretlerinin sonunda neticeyi Allah’a bırakma inancının sahibidir. Önce kul olarak çalışmak, ondan sonra neticeyi Allah’tan beklemek…

Sade vatandaşlar olarak bizler de Sayın Cumhurbaşkanımızdan örnek alarak çalışmak, daha çok çalışmak zorundayız. Ülkemizin, devletimizin, milletimizin, dinimizin geleceği için gayretle çalışmak zorundayız…

2023 seçimleri sürecinde vatandaşlar olarak en önemli ve öncelikli çalışmamız Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a sahip çıkıp onu yeniden bu ülkenin lideri seçmek olmalıdır. Böyle önemli bir lideri yalnız bırakmak Yüce Türk milletine yakışmaz.

Güzel günler dileğiyle.

image_print

HABERLER